4x leuke cafés in Aalsmeer

Na een dag vol wateractiviteiten, bloemenkunst, fietstochten, wandelroutes of kunst en cultuur in Aalsmeer is het fijn om te pauzeren of af te sluiten in een café in Aalsmeer. Opwarmend in de kroeg of genietend van de zon op het terras. Deze cafés in Aalsmeer zijn hiervoor de locatie. 

1. Activiteiten en live muziek bij Café Bar Joppe

Café Bar Joppe is een van de populairste uitgaanslocaties in Aalsmeer. Je drinkt er een drankje, gaat er op stap en neemt deel aan de leukste activiteiten, zoals quizavonden, biertapwedstrijden en muziekfeesten. Het is ook een fijn buurtcafé in Aalsmeer om je de dag gezellig af te sluiten.

Cafe Joppe

2. De mijlpaal van Kudelstaart: Café Op De Hoek

In Kudelstaart onderbreek je de fiets- of wandeltocht en strijk je neer voor wat gezelligheid bij Café Op De Hoek. Het café dat een einde maakte aan de café-loze periode van het Aalsmeerse dorp. Deze periode begon in 1982 en eindigde in 2016. Iets waar locals en bezoekers erg blij mee zijn door de gezelligheid en laagdrempeligheid van het café.

Horeca Kudelstaart: Café De Hoek
Cafe Op De Hoek

3. Borrelen en dansen bij Bar Restaurant De Praam

Lunchen, dineren, borrelen en dansen in Aalsmeer doe je bij Bar Restaurant De Praam in hartje centrum. Geniet er van lunch, diner en bovenal gezelligheid buiten op het terras of binnen met een vernieuwd interieur. Borrel aan de hippe bar en gooi op vrijdag- en zaterdagavond de heupen los op de dansvloer.

4. Authentiek Café Sportzicht

Café Sportzicht is een authentiek café in Aalsmeer waar alles mogelijk is qua drankjes, hapjes en muziek. Dit is een populaire locatie voor verjaardagen, jubilea, afstudeerborrels en bedrijfsfeesten. In het weekend organiseert Café Sportzicht regelmatig evenementen, zoals kaarttoernooien en kaartavonden, optredens van bands en zangers, spelletjes en diners.