De leukste plekken om te ontbijten in Aalsmeer

Lunchen in Aalsmeer: Lunchlokaal de Drukker
Credits: Ingrid van Heteren, Fotostudio Enjoy

Ontbijtliefhebbers opgelet. In dit lijstje staan namelijk de leukste plekken om te ontbijten in Aalsmeer. Van een gepocheerd eitje op toast tot een smoothie bowl, sandwich of een versgeperst sapje, bij deze fijne restaurantjes eet jij een lekker ontbijtje. Want geef toe, niets lekkerder dan buiten de deur ontbijten! Lees snel verder voor het lijstje met de 6x  leukste plekken om te ontbijten in Aalsmeer. Eet smakelijk!

1. Het Tuinhuis

Lekker ontbijten aan het water … of nog beter op het water. Bij deze locatie kun je namelijk niet alleen ontbijten op het terras. Heb jij een eigen bootje? Probeer dan ook zeker een keertje de “Drijf in” en ontbijt op de boot.

2. Bertam en Brood

Naast de bakkerij, die de zussen Linda en Helma runnen, kun je ook gezellig blijven zitten voor een belegd broodje of gebakje. Deze lokale bakker weet wat lekker is! Van vers gebakken broodjes tot taartjes en lokale lekkernijen.

3. Lunchlokaal de Drukker

Aan de rand van het Amsterdamse Bos vind je Lunchlokaal de Drukker. Een all day hotspot waar je terecht kunt voor een lekker ontbijtje, brunch of lunch.

Lunchen in Aalsmeer: Lunchlokaal de Drukker
Credits: Ingrid van Heteren, Fotostudio Enjo

4. Cafe op de Hoek

Voor de wat latere vogels onder ons kun je terecht voor een ontbijtje bij Café op de Hoek. Ga je voor een uitsmijter of een van de andere lekkere broodjes die op de kaart staan?

Horeca Kudelstaart: Café De Hoek
Cafe Op De Hoek

5. Brasserie Oevers

Ga je met het mooie weer liever ergens buiten ontbijten? Dan hebben ze bij Brasserie Oevers daar iets leuks op verzonnen. Hier kun je namelijk een ontbijtmand halen vol lekkers.

6. Muller banket

Bij deze fijne banketzaak in het dorp kun je ook altijd even stoppen voor een kop koffie met een broodje in de tearoom. Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen in de gebaksvitrine…. die vol staat met lekkers.