Proef de wereld, lekkerste restaurants met gerechten van over de hele wereld

Italiaans restaurant Pasta Vino

Een heerlijk hapje uit eten bij een van de wereldse restaurants in Aalsmeer? Hier kun je genieten van gerechten over de hele wereld. Zo geniet en proef je Japan tot Italië in een paar uurtjes. Wie wil dat nu niet?

Een heerlijk hapje eten in restaurants Aalsmeer met gerechten van over de hele wereld

Sushi Time Aalsmeer

Sushi Time Aalsmeer is een leuke eetzaak waar je lekker sushi kunt afhalen of laten bezorgen bij jouw thuis. Dit sushirestaurant is gelegen in de Weteringstraat 1. Via de website van Sushi Time Aalsmeer kun je jouw favoriete sushi bestellen. Ze hebben een ruim aanbod. Op woensdag hebben ze zelfs sushiwoensdag. Op die dag krijg je 50% korting op alle menu’s en boxen!

Japans Restaurant Nagoya

Bij Japans Restaurant Nagoya kun je genieten van een all-you-can-eat concept met een breed assortiment van sushi en warme Japanse specialiteiten. Zo kun je kiezen uit vis, vlees en vegetarische gerechten. Wil je liever thuis genieten van deze gerechten? Dat kan! Je kunt de gerechten afhalen en thuis opeten.

Himalaya Palace

Himalaya Palace is een restaurant die ligt in de Marktstraat in Aalsmeer. Bij Himalaya Palace kun je lekkere gerechten krijgen zoals: hot chicken wings, chicken tikka tandoori, king prawn tandoori of heerlijke lamsvlezen. Lekker even Indisch eten bij Himalaya Palace is zeker mogelijk in het mooie restaurant. Afhalen is ook een mogelijkheid.

Pasta Vino

Houd jij van een lekker pizza of pasta? Ga dan een hapje eten bij Pasta Vino. Ze serveren heerlijke Italiaanse gerechten. Ze hebben een mooi restaurant waar je zeker een leuk en gezellig avondje kan gaan genieten. 

Peperoncino 365

Bij Peperoncino 365 kun je ook heerlijk genieten van pizza’s en pasta’s. Ze hebben enkele gezellige zitplaatsen in de winkel waar je kunt genieten van het heerlijke eten. Wil je liever thuis genieten van Peperoncino 365? Je kunt het eten daar afhalen óf thuis laten bezorgen.

Christiani Vino e Cibo

Echt even tot rust komen en genieten van het Italiaanse eten? Ga dan langs bij Wijn- & Pizzabar Christiani Vino e Cibo. Christiani Vino e Cibo ligt aan de waterkant van de Westeinderplassen. Een mooie plek om te genieten van je eten en de mooie zonsondergang. Naast pizza’s hebben ze ook prachtige Italiaanse borrelplanken.

by Christiani Vino e Cibo

Brasserie de Haven

Brasserie de Haven ligt ook gelegen aan de mooie Westeinderplassen. Bij deze brassesrie kun je proeven van allerlei heerlijke gerechten en serveert ook geweldige sushi. Ze hebben een mooie kaart voor jou samengesteld met de lekkerste sushigerechten.

Maak een wereldreis in Aalsmeer bij restaurants die lekkere gerechten serveren uit landen van over de hele wereld. Bij welk restaurant ga jij een keer een hapje eten?