5x lunchen op het terras in Aalsmeer

Brasserie Café Oevers

Een zomerse middag doorbrengen in de zon op het terras, genietend van een lekkere lunch, doe je in Aalsmeer op vele plekken. Wij delen vijf leuke lunchplekken met terras in Aalsmeer!

1. De Oude Veiling

De huiskamer van Aalsmeer in een gebouw dat onderdeel was van het ontstaan van de grootste bloemenveiling ter wereld: de Oude Veiling. Een huiskamer is natuurlijk niet compleet zonder de mogelijkheid om lekker buiten van de zon te genieten. Op het kleine en gezellige terras van de Oude Veiling lunch je met uitsmijters, omeletten, tosti’s, luxe vloerbroden, salades en soepen.

2. Geoff’s Eetcafe

Eerlijke en smaakvolle producten en een terras aan het water met eigen aanlegsteiger. Geoff’s Eetcafe is de place to be voor lunchen op het terras in Aalsmeerderbrug. Niets is beter dan onder het genot van een goed gevuld lunchbord het leven op het water aanschouwen. 

3. Restaurant de Jonge Heertjes

Lekker in de zon of liever onder de parasol in de schaduw, maar in ieder geval midden in het centrum van Aalsmeer lunch je bij Restaurant de Jonge Heertjes. Wil je ook in Aalsmeer verblijven? De Jonge Heertjes heeft ook een driesterrenhotel.

4. Café Op de Hoek

Onderbreek je fietstocht of wandeling in Kudelstaart op het riante terras van Café Op de Hoek. Hier serveren ze ook dranken en gerechten van mede locals, zoals paling van Theo Rekelhof en zo nu en dan bieren van De Bezwooren Kerf. Een gemoedelijk, sfeervol en laagdrempelig café!

5. Brasserie Café Oevers

“Goed eten met lekkere bieren en wijnen geschikt voor ieder moment en situatie van de dag.” Dus zeker ook voor een zomerse middag op het ruime terras van Brasserie Café Oevers. Het is een gezellige brasserie met uitzicht op de jachthaven en Westeinderplassen.