Rederij de Vaarderij

Rondvaart Aalsmeer Oosteinderpoel met Rederij de Vaarderij

Rederij de Vaarderij

Totaal ontspannen een rondvaart in Aalsmeer maken door de Oosteinderpoel? Stap dan aan boord van De Hellemeer van Rederij De Vaarderij.

Contact

Rederij de Vaarderij

Totaal ontspannen een rondvaart in Aalsmeer maken door de Oosteinderpoel? Tussen spannende stukken Hollandse jungle en langs grazige eilanden varen? Stap dan aan boord van De Hellemeer van Rederij De Vaarderij. Een klassiek houten en overdekte boot voor maximaal vijftig mensen.

Beschermd natuurmonument Oosteinderpoel

Je vaart niet zomaar door een stuk natuur. Nee, je vaart door een beschermd natuurmonument: de Oosteinderpoel tussen Aalsmeer en Amstelveen. Toen de Haarlemmermeer nog een groot en open water was, was ook de Oosteinderpoel als meer onderdeel van het merengebied. Tegenwoordig is het een broekbos van eilanden, begroeid met berken en elzen en de thuisbasis van water- en rietvogels. Een aantal drassige graslanden kleuren in de zomer paars van de koekoeksbloem. We zijn natuurlijk in het bloemendorp Aalsmeer.

Rondvaart Oosteinderpoel

Rondvaart Aalsmeer

Met Rederij de Vaarderij in Aalsmeer ontdek je dus het natuurlijk schoon van de Oosteinderpoel. De Hellemeer vaart het gehele jaar door, met uitzondering van ijsvorming op het water. Wees trouwens niet bang om het koud te krijgen aan boord in de herfst- en wintermaanden. De overdekte rondvaartboot is voorzien van een knusse kachel, waarmee de schipper de temperatuur constant warm houdt. Wat het nog gezelliger maakt, is een lunch of schaal borrelhapjes op de boot, gemaakt door de lokale horeca.

Een rondvaart vanuit Aalsmeer met Rederij de Vaarderij is al mogelijk vanaf €7,00 voor volwassenen en €3,50 voor kinderen tot 12 jaar.

Contact

Rederij de Vaarderij
Aalsmeerderdijk 77,
1438 AT, Oude Meer