Wapen van Aalsmeer

Restaurant Wapen van Aalsmeer

Wapen van Aalsmeer

In het oude centrum van Aalsmeer vind je het Wapen van Aalsmeer. Dit sfeervolle restaurant en het bijbehorende viersterren familiehotel vormen een waar begrip in het bloemendorp.

Contact

Heerlijk dineren in Aalsmeer

Bijzonder aan het restaurant Wapen van Aalsmeer is dat de koks elk kwartaal een andere menukaart samenstellen. Met een grote glimlach serveert de bediening tot laat in de avond eten aan de gasten. In het restaurant is het dus mogelijk lang te tafelen. De keuken is open van twaalf tot half tien. Tot half twaalf kun je zelfs nog van de kleine kaart bestellen.

Maak je geen zorgen over een gebrek aan parkeerplaatsen of over parkeergeld. Het restaurant en hotel beschikken samen over een eigen, gratis toegankelijke én goed beveiligde parkeerplaats. Prettig is ook dat je vanaf deze locatie snel alle kanten op kunt, of je nu naar een van de grote steden wilt, of naar Schiphol Airport.

 

Restaurant Wapen van Aalsmeer

Hotel Aalsmeer

Restaurant Wapen van Alsmeer is het hotelrestaurant van Hotel Aalsmeer. Dit hotel heette 150 jaar geleden nog Bondshotel het Wapen van Aalsmeer. In de jaren ’80 is daar het huidige familiehotel ontstaan, op steenworp afstand van allerlei hotspots. Denk aan de beroemde studio’s van Endemol, Aalsmeer Event Centre, museum de Historische Tuin, volledig gerestaureerde Korenmolen de Leeuw en natuurlijk de Westeinderplassen.

 

Contact

Wapen van Aalsmeer
Dorpsstraat 15
1431 CA Aalsmeer