Hotel Aalsmeer

Hotel Aalsmeer


Hotel Aalsmeer is een van de bekendste plekken in het centrum van Aalsmeer. Dit viersterren familiehotel vormt samen met restaurant Het Wapen van Aalsmeer een waar begrip in dit bloemendorp.

Maakt je geen zorgen over parkeren. Het hotel en restaurant hebben samen een eigen, gratis toegankelijke én goed beveiligde parkeerplaats, dag en nacht. Vanaf deze locatie kun je bovendien snel alle kanten op, of je nu naar een van de grote steden wilt, of naar Schiphol.

Hotel Aalsmeer
Hotel Aalsmeer heette 150 jaar geleden nog Bondshotel het Wapen van Aalsmeer. In de jaren ’80 is daar het huidige familiehotel ontstaan, op steenworp afstand van allerlei hotspots. Denk aan de beroemde studio’s van Endemol, Aalsmeer Event Centre, museum de Historische Tuin en volledig gerestaureerde Korenmolen de Leeuw. En vergeet de Westeinderplassen niet, een bekend watersportgebied waar je een rondvaart zou kunnen maken of waar je lekker aan het water een zwoele avond kunt beleven.

Restaurant Wapen van Aalsmeer
Bijzonder aan het restaurant is dat de koks elk kwartaal een andere menukaart maken. Met een grote glimlach serveert de bediening tot laat in de avond aan haar gasten. In het restaurant is het mogelijk lang te tafelen. De keuken is open van 12 tot 21.30 uur en tot 23.30 uur is het mogelijk om van de kleine kaart te bestellen. Interessant is ook dat Het Wapen van Aalsmeer niet alleen ideaal is voor bedrijfsfeesten, verjaardagen en bruiloften, maar dat het restaurant ook catering aan huis verzorgt voor een diner of feest.

Hotel Aalsmeer is 24/7 open, het hele jaar door. Alleen niet tussen kerst en oud & nieuw. Meer weten? Kijk op de site.