Hotel Aalsmeer

Hotel Aalsmeer en Restaurant het Wapen

Hotel Aalsmeer

Hotel Aalsmeer is een van de bekendste plekken in het centrum van Aalsmeer. Dit viersterren-familiehotel vormt samen met restaurant het Wapen van Aalsmeer een waar begrip in ons bloemendorp.

Contact

Familiebedrijf Hotel Aalsmeer

Zo’n 150 jaar geleden heten Hotel Aalsmeer nog Bondshotel het Wapen van Aalsmeer. In de jaren tachtig is daar het huidige familiehotel ontstaan, op steenworp afstand van allerlei hotspots in Aalsmeer en omgeving. Denk aan de beroemde studio’s van Endemol, Aalsmeer Event Centre, museum de Historische Tuin en volledig gerestaureerde Korenmolen de Leeuw. En vergeet de Westeinderplassen niet, een bekend watersportgebied waar je een rondvaart gemaakt moet hebben en waar je lekker aan het water een zwoele avond kunt beleven.

Maakt je bij Hotel Aalsmeer geen zorgen over parkeren. Het hotel en restaurant hebben samen een eigen, gratis én goed beveiligde parkeerplaats. Dag en nacht. Vanaf deze locatie kun je bovendien snel alle kanten op, of je nu naar een van de grote steden wilt, of naar Schiphol.

Dineren bij het Wapen van Aalsmeer

Bijzonder aan het restaurant is dat de koks elk kwartaal een andere menukaart samenstellen. Met een grote glimlach serveert de bediening tot laat in de avond aan haar gasten. In dit restaurant in Aalsmeer is het mogelijk lang te tafelen. De keuken is open van 12:00 uur tot 21.30 uur. Tot 23.30 uur is het zelfs mogelijk om van de kleine kaart te bestellen. Interessant is ook dat het Wapen van Aalsmeer niet alleen ideaal is voor bedrijfsfeesten, verjaardagen en bruiloften, maar dat het restaurant ook catering aan huis verzorgt voor een diner of feest.

Benieuwd waar je nog meer kunt overnachten in Aalsmeer? We geven je een overzicht van accomodaties waar je terecht kan voor een onvergetelijk verblijf in ons waterrijke dorp.

Het Wapen

Contact

Hotel Aalsmeer
Dorpsstraat 15,
1431 CA, Aalsmeer