Kano huren op de Westeinderplassen

Met zomerse temperaturen is de verleiding erg groot om heerlijk te genieten op het water. In Aalsmeer hebben we natuurlijk onze mooie Westeinderplassen waar van alles te doen is. Zonnen op een van de stranden of het water op met een leuke kano. Over het laatste gaan wij wat meer vertellen vandaag. Want waar huur je zo'n leuke kano?

Zeilschool Aalsmeer

Zeilschool Aalsmeer is de perfecte plek om verschillende vaartuigen te huren. Van sloepen tot kano’s. Vandaag gaan we voor de kano! Bij Zeilschool Aalsmeer hebben ze twee verschillende soorten kano’s die kunt huren. Een eenpersoonskano en een tweepersoonskano.
Wanneer je met een groep het water op gaat, kan iedereen er voor kiezen of zij alleen of samen met iemand in de kano stappen! Ben je niet met een groep, maar wil jezelf een kanotocht maken? Dit is natuurlijk ook mogelijk.
Bij Zeilschool Aalsmeer kan het allemaal en helpen zij jou graag! De prijs per dagdeel voor het huren van een kano zit tussen de €25,00 tot €35,00.

Kanoroute Aalsmeer

Kanoroute

Naast dat het leuk is om een kano te huren, is het zeker handig om te weten dat er een leuke route is om met een kano te varen. Bijvoorbeeld door de Bovenlanden en terug langs de Ringvaart. Hier kom je langs allemaal leuke plekken en ontdek je Aalsmeer van een andere kant. 

Wil jij weten hoe deze route gaat? Lees dan het hele artikel hier! ​​