15x Westeinderplassen door de lens van Instagrammers

Als de Westeinderplassen je achtertuin is of als je er regelmatig langs rijdt, weet je dat geen enkele lucht hier aan het begin of eind van de dag hetzelfde is. Ga maar eens vijf dagen rond hetzelfde tijdstip, op de zelfde locatie, een foto maken en je hebt vijf compleet andere foto’s. De luchten boven de Westeinderplassen zijn adembenemend en belachelijk mooi en niet voor niets populair bij vele Instagramfotografen. Zij maakten prachtige foto’s en deelden deze met #VisitAalsmeer op Instagram, wij delen nu een aantal van onze favorieten. 

Gebruik jij #VisitAalsmeer al? Tag ons ook op Instagram: @VisitAalsmeer! 

De fotogenieke steiger van de Westeinderplassen

De bekende steiger in Aalsmeer is zo’n plek waar je elke dag een andere foto kunt maken, maar wel met hetzelfde object. Een van de populairste Instagram-plekken in Aalsmeer kunnen we wel zeggen. Tip: fotografeer de steiger vanuit de hoek bij het Westeinder Paviljoen.

View this post on Instagram

Poles on water It has been a while since I took this photo and I doubted whether I would place it or not. That is mainly because the image did not match the image I had in mind (with more clouds in the sky). Since my wife really likes the atmosphere in the photo, I will place it anyway. What do you think? Do you like it? www.arnoudvandeweerd.jimdo.com #landschap#landscapephotography#seascape#igholland#dutch_connextion#superholland#NikonNL#aalsmeer #igersholland#super_holland#dutchnatureonly#nikonnofilter#instanetherlands#awesomeholland#bestofnetherlands#super_holland#europestyle_netherlands#instanetherlands#spotsharenl#nikond7200#cameranu_nl#gottalove_a_#living_netherlands#igerslandscapes#ig_discover_holland#nikoneurope#nikonnofilter#tamroneurope#withmytamron#Digifotopro

A post shared by Arnoud van de Weerd (@arnoudvandeweerd) on

Boten op de Westeinderplassen tijdens zonsondergang

De Westeinderplassen vanaf de boot bewonderen is natuurlijk dé activiteit tijdens een bezoek aan Aalsmeer. Daar worden fotografen ook blij van, want de boten vormen prachtige silhouetten en modellen tijdens de zonsondergangen.

Kunstwerken met reflectie op Instagram

Het water van Aalsmeer is soms net een spiegel, waardoor het landschap en de zon reflecteren in het water. Ook dit is een hemel voor fotografen en levert kunstwerken op die je zo thuis aan de muur ophangt. Toch?

En nog veel meer mooie luchten boven de Westeinderplassen

Heb jij ook zulke mooie foto’s van de Westeinderplassen? Deel ze dan op Instagram, tag @VisitAalsmeer en gebruik #VisitAalsmeer.