SUPventure gaat weer het water op!

Credits: Supventure

De zon schijnt weer en dat komt goed uit, we mogen namelijk weer het water op! Na de koude wintermaanden kunnen we voorzichtig weer een beetje gaan genieten van al het moois dat Aalsmeer te bieden heeft. Zo ook suppen op de Westeinderplassen met SUPventure.

Van ontspanning tot actief suppen

Of je nu even wil ontspannen op het water en genieten van het uitzicht, of meer actief wil zijn. Julia en Edwin van SUPventure bieden genoeg mogelijkheden. Dit jaar organiseren ze al weer voor het tiende jaar het suppen op de Westeinder. Vanaf mei hebben ze een nieuwe planning. Hiermee zorgen ze toch voor 100% plezier. Perfect als je even uit huis wil voor wat frisse lucht en ontspanning.

  • Elke donderdagavond vaste toertochten en ‘specials’ zoals SUP-fitness/bootcamp en trainingen
  • Wil je op een andere dag? Geen probleem, bel of mail ons voor een afspraak op maat.
  • Groepsuitjes zijn uiteraard ook welkom. Stuur even een mail voor een vrijblijvende offerte.
  • Minimaal 1 keer per maand een Friday Night SUP, suppen met zonsondergang (de datum is afhankelijk van het weer, houd hiervoor hun website in de gaten).

Verder bestaat de mogelijkheid om een rittenkaart aan te schaffen of materiaal te huren. Hiervoor kun je een afspraak maken met Julia of Edwin via de mail info@supventure.nl, via Facebook of telefonisch via 06 – 212 484 77

De SUP-fit trainingen op de donderdagavond zijn bootcamp/fitness trainingen op de sup die worden begeleid door een bevoegde fitness trainer. Hier wordt naast aan SUP-techniek, ook gewerkt aan algemene fitheid en kracht. Ook geven we SUP-techniek trainingen, voor mensen die al eerder gesupt hebben en beter willen worden met hun techniek.