Organiseer een high tea thuis, bestel bij de lokale ondernemer!

Wil je met je visite toch iets gezelligs ondernemen nu er bijna niets kan? Bestel een high tea voor thuis bij een van de Aalsmeerse ondernemers. Heerlijke zoete en hartige hapjes die je samen kunt delen. Je hoeft alleen zelf de thee te zetten! We zetten op een rijtje waar je zo'n high tea kunt bestellen.

Wat is een high tea of afternoon tea?

Een high tea is typisch Engels en heet daar eigenlijk afternoon tea. Deze ’theeceremonie’ wordt daar traditioneel aan het einde van de middag gegeten. Een high tea bestaat uit zoete hapjes zoals gebakjes en scones en hartige hapjes zoals quiche of sandwiches. Bij een high tea wordt meestal thee gedronken, maar tegenwoordig is een high wine ook gebruikelijk. Het is de ideale maaltijd om met vriendinnen of familie te delen. Ook bij babyshowers en kraamfeesten wordt vaak een high tea georganiseerd. In Aalsmeer kun je bij verschillende ondernemers een high tea bestellen voor thuis.

De befaamde Centennial high tea thuis

Centennial is bekend om de luxe high tea! Het hotel restaurant levert deze ook bij je thuis af voor €20,- per persoon. Hiervoor krijg je twee verse thee’s naar keuze, zoals de Happy Fruit thee of Sinas Gember Sencha. Je krijgt in deze box 5 soorten hartige hapjes en 8 zoete hapjes.

Hoe bestel je bij Centennial?

  • Kies de high tea op de menukaart
  • Stuur een Whatsapp naar +31 297 388 144 met de bestelling, de gewenste bezorg/afhaaltijd en het afleveradres.
  • Je ontvangt telefonisch een tikkie van de business Whatsapp van Centennial (0297-388144)
  • De gerechten worden bereid.
  • De bezorgdienst zal de bestelling afleveren bij het door jouw opgegeven adres, of je haalt (indien gekozen voor afhaal) de bestelling af in de hotelreceptie. Het afleveren van de bestelling gebeurt contactloos. Dit betekent dat het eten niet met de hand wordt aangereikt, maar voor jouw deur wordt neergezet.

Brasserie Oevers

Is er iets te vieren?  Dan is Brasserie Cafe Oevers zeker van de partij. Het cafe biedt je de gelegenheid om in het weekend een high tea of borrelplank bestellen. De high tea bestaat uit drie gangen: hartige, zoete en een dessertje. Uiteraard wordt er genoeg thee bij geleverd om heerlijk te theeleuten.

Hoe bestel je bij Brasserie Oevers?

  • Kies je favoriete gerecht van het speciale afhaal menu
  • Plaats je bestelling telefonisch door via 0297 – 324145
  • Haal je bestelling op of laat deze, in overleg, bezorgen

High tea vanaf 10 personen

Wil jij thuis iets bijzonders vieren? Laat Catering Aelsmeer dan jouw high tea verzorgen. Je gaat vast en zeker watertanden bij Ciabatta kalfspastrami, Scones met sinaasappelmarmelade en de Portugese Pastel de Nata. Catering Aelsmeer levert jou inclusief warmhoud plateaus, opschepbestek en servetten. Je hoeft dus zelf alleen een tafel neer te zetten en de kopjes klaar te zetten.

Hoe bestel je bij Catering Aelsmeer?

  • Kies je bestelling via de website van Catering Aelsmeer
  • Haal jouw bestelling af op de afgesproken tijd en genieten maar!

Zelf je hightea samenstellen?

Wil je liever zelf je high tea samenstellen? Sla dan in bij verschillende lokale ondernemers en stel je eigen buffet samen!