Hotel Chariot Aalsmeer

Hotel Chariot Aalsmeer

Hotel Chariot Aalsmeer

Ooit een school voor de elite, nu een internationaal viersterrenhotel waar je heerlijk kunt overnachten én dineren. Geroemd om de gastvrijheid en persoonlijke service, gerund door een echte wereldburger. Hotel Chariot Aalsmeer is de perfecte uitvalsbasis voor een efficiënte zakenreis en een fijn verblijf in Aalsmeer.

Contact

Hotel Chariot Aalsmeer in historisch pand

Eind jaren negentig is het historische pand, wat ooit een privéschool was, getransformeerd tot het hotel dat nu te vinden is ten zuiden van het Aalsmeerse centrum. Hotel Chariot in Aalsmeer is een charmant hotel met 41 kamers met gratis wifi. Hoteleigenaresse, mevrouw Carmen Koster-Unger, heeft duidelijk een eigen hand gelegd aan het internationale interieur. Als echte wereldburger en als dochter van een hoteleigenaar in Amsterdam-Zuid weet zij precies wat gastvrijheid en klantvriendelijkheid voor haar gasten betekent. Alles is tot in de puntjes verzorgd.

Eten bij Restaurant Centennial

Naast overnachten bij Hotel Chariot in Aalsmeer kun je in Restaurant Centennial privé en zakelijk ontbijten, lunchen of dineren. Dit sfeervol ingerichte restaurant beschikt over alle ruimte en comfort voor gesprekken in een ontspannen sfeer. Bijvoorbeeld op de prachtige lounge, aan de gezellig bar en in de comfortabele rookruimte. De hagelnieuwe serre is bovendien de ideale setting voor vergaderingen met groepen tot vijftig personen.

Vlak bij Schiphol Airport

Wil je graag dat het vervoer van of naar het hotel is geregeld? En vind je het een prettig idee om de auto bij het hotel te kunnen parkeren als je op reis bent? Hotel Chariot ligt dicht bij luchthaven Schiphol en biedt alle overnachtende reizigers de mogelijkheid om een SleepParkFly arrangement te reserveren.

Contact

Hotel Chariot Aalsmeer
Oosteinderweg 243,
1432 AT, Aalsmeer