Hotel Chariot

Hotel Chariot Aalsmeer
Ooit een school voor de elite, nu een internationaal viersterrenhotel in Aalsmeer. Geroemd om de gastvrijheid en persoonlijke service, gerund door een echte wereldburger. Hotel Chariot is de perfecte uitvalsbasis voor een efficiënte zakenreis en fijn verblijf in Aalsmeer.

Hotel Chariot Aalsmeer in historisch pand

Eind jaren negentig is het historische pand, wat ooit een privéschool was, getransformeerd tot het hotel dat nu te vinden is ten zuiden van het Aalsmeerse centrum. Hotel Chariot in Aalsmeer is een charmant hotel met 41 kamers met gratis wifi, waarin de hand van de hoteleigenaresse, mevrouw Carmen Koster-Unger, duidelijk zichtbaar is. Als echte wereldburger en als dochter van een hoteleigenaar in Amsterdam-Zuid weet zij precies wat gastvrijheid en klantvriendelijkheid voor haar gasten betekent.

Hotel Chariot Aalsmeer

Eten bij Restaurant Centennial

Naast overnachten bij Hotel Chariot in Aalsmeer kun je in Restaurant Centennial privé en zakelijk ontbijten, lunchen of dineren. Dit sfeervol ingerichte restaurant beschikt over alle ruimte en comfort voor gesprekken in een ontspannen sfeer. Bijvoorbeeld op de prachtige lounge, aan de gezellig bar en in de comfortabele rookruimte. De hagelnieuwe serre is bovendien de ideale setting voor vergaderingen met groepen tot vijftig personen.

Hotel Chariot Aalsmeer

Vlak bij Schiphol Airport

Wil je graag dat het vervoer van of naar het hotel is geregeld? En vind je het een prettig idee om de auto bij het hotel te kunnen parkeren als je op reis bent? Hotel Chariot ligt dicht bij luchthaven Schiphol en biedt alle overnachtende reizigers de mogelijkheid om een SleepParkFly arrangement te reserveren.