Flyboard Sensation

Flyboard sensation Aalsmeer

Flyboard Sensation

Wil jij weten hoe het is om vijftien meter boven het water te vliegen? En dat op de Westeinderplassen? Bij Flyboard Sensation kun je het nu ervaren.

Contact

Ultieme vrijheid onder en boven het water

Weet jij hoe het is om vijftien meter boven het water te vliegen? Als je nog nooit de watersport flyboarden hebt gedaan, waarschijnlijk niet. Om deze nieuwste rage te ontdekken en je zo vrij als een vogel te voelen is Flyboard Sensation in Aalsmeer the place to be. Het flyboarden is overgewaaid uit Zuid-Frankrijk en sinds enige tijd een bezienswaardigheid op de Westeinderplassen. Bij flyboarden vlieg je niet alleen, je zwemt ook als een ware dolfijn. Je ervaart de ultieme vrijheid, zowel boven, in als onder het water.

Flyboarden: een watersport in Aalsmeer

De flyboard is met een lange en flexibele slang verbonden aan een waterscooter. Deze waterscooter zorgt voor de voortstuwing van de flyboard, waarop je voeten in bindingen vastzitten. De waterscooter volgt de flyboarder, en niet andersom, zoals met waterskiën of wakeboarden. Het gave is dat je met kleine voetbewegingen al de mooiste manoeuvres kunt uitvoeren, van een soepele duik in het water tot elegante pirouettes en spectaculaire salto’s ver boven het wateroppervlak. En dat allemaal zonder enige risico op blessures.

Flyboard Sensation in Aalsmeer

Flyboard Sensation in Aalsmeer maakt gebruik van flyboards voor twee personen: de instructeur zit op de waterscooter en de ander staat op de flyboard. Deze versie is het makkelijkst te leren en geeft veel bewegingsvrijheid, simpelweg door het bewegen van je voeten. Na een uitgebreide instructie op de kant helpen de instructeurs je de eerste stappen te zetten in het flyboarden.

Vanwege de lage moeilijkheidsgraad is het flyboarden ook heel geschikt voor een origineel en sportief uitje met vrienden of collega’s. Laat je het flyboarden liever over aan de pro’s en wil je graag van dit spectaculaire schouwspel genieten? Flyboard Sensation verzorgt op locatie flyboardshows en demonstraties. Ook als je deze watersport in Aalsmeer wil aanschouwen neem je plaats aan de rand van de Westeinderplassen.

Contact

Flyboard Sensation
Kudelstaartseweg 22,
1431 GA, Aalsmeer