Bootjevankootje

Bootje van Kootje

Bootjevankootje

Wil jij het leven op het water ontdekken in Aalsmeer, maar heb je zelf geen boot? Reserveer een boot bij Bootjevankatootje en vaar door de prachtige wateren van Aalsmeer.

Contact

Van de zakelijke wereld naar een leven op het water

Remko heeft het roer omgegooid! Van de zakelijke wereld stapt hij over naar zijn passie: water. Zijn bijnaam was vroeger dan ook niet voor niets waterrat. Hij was altijd te vinden in, op of onder het water. “Water geeft mij een gevoel van vrijheid & rust en laat de pracht van de waterrijke natuur in Nederland zien en biedt vele recreatieve mogelijkheden”. Bootjevankootje is nu Remko’s trots waarmee hij jouw de Westeinderplassen wilt laten ontdekken. 

Boot huren Aalsmeer

Bootjevankootje is gelegen op Recreatiepark Aalsmeer, middenin het recreatiegebied de Kleine Poel. Een mooi startpunt voor een boottocht door de wateren van Aalsmeer. Reserveer een boot van te voren bij Bootjevankootje. Kom je met de auto en wil je die parkeren? Geef dat dan aan bij je reservering, want per reservering is er één parkeerplaats vrij.

Wil jij vanuit de Watertoren de Westeinderplassen op? Dat kan ook. Remko zorgt dat de boot hier het water in gereden wordt. Het is zelfs mogelijk om een boot in Aalsmeer te huren met een trailer. Zo bepaal jij zelf waar en wanneer je het water opgaat. Bewegingsvrijheid noemen we dat.

Boot huren Aalsmeer - Bootje van Kootje

Huur een kano

Pure spierkracht! Huur een kano en ervaar de Westeinderplassen op een hele andere manier. De kano’s zijn voor één of twee personen en ook prima voor beginners. Bootjevankootje heeft een mooie kanoroute over de Westeinderplassen op hun website staan. Deze duurt zo’n twee uur. Wil je liever ergens anders kanoën? Bootjevankootje zorgt dat de kano’s daar klaarliggen.

Activiteiten Westeinderplassen

Bootjevankootje organiseert ook leuke activiteiten op en rondom het water in Aalsmeer. Deze activiteiten zijn voor minimaal twee en maximaal zes personen. Zo kan je gaan vissen, kanovaren, deelnemen aan een rondvaart, een bierproeverij doen en een tour maken rondom de Westeinderplassen.

Overnachten in een tent

Neem je eigen tent mee en sluit het bootavontuur af op de camping van Recreatiepark Aalsmeer. Bootjevankootje heeft een mooie deal met deze camping.

Contact

Bootjevankootje
Uiterweg 317,
1431 AJ, Aalsmeer