Bed & breakfast Westeinder

bed & breakfast Aalsmeer: Westeinder

Bed & breakfast Westeinder

Kijk je uit naar rustige bed & breakfast in Kudelstaart, in een landelijke omgeving waar je lekker kunt fietsen en wandelen? Klop dan aan bij bed & breakfast Westeinder aan: een ruim appartement waar alles tot in de puntjes is geregeld.

Contact

Overnachten in Kudelstaart

Bed & breakfast Westeinder in Kudelstaart is weliswaar landelijk gelegen, maar ook dicht in de buurt van onder andere Keukenhof, Schiphol, Amsterdam en het strand. Je kunt de drukte dus zelf opzoeken, maar ook genieten van de rust. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de bed & breakfast, fietsen kun je binnen neerzetten en er is wifi.

Eerdere gasten zeiden: “heerlijke ruime kamer. Zitje en tafel met stoelen voor het raam met rustig uitzicht. Kudelstaart vonden wij verrassend. Lopend van bed & breakfast Westeinder naar Brasserie Oevers waar we lekker gegeten hebben. Aan het water, de Westeinderplassen. Bedden waren heerlijk en badkamer ook prima!”

Bed & breakfast Westeinder

Ruime bed & breakfast met twee verdiepingen

Het Bed & Breakfast telt twee verdiepingen met uitzicht op het weiland. Op de eerste verdieping vind je de zitkamer, slaapkamer en een bescheiden keukenblok met magnetron en oven. Deze verdieping heeft een apart toilet en eigen badkamer douche én ligbad. Er staat een tweepersoonsbed, maar het bijplaatsen van een opklapbed voor een derde persoon is mogelijk. De tweede verdieping is ook voorzien van zowel een zit- als slaapkamer, met eigen douche en toilet.

Contact

Bed & breakfast Westeinder
Herenweg 81,
1433 GX, Kudelstaart