Bed & breakfast Hogervorst

Bed & breakfast Aalsmeer: Hogervorst

Bed & breakfast Hogervorst

Bij bed & breakfast Hogervorst vind je het beste van twee werelden; aan de rand van het prachtige natuurgebied Oosteinderpoel en vlak bij luchthaven Schiphol.

Contact
Credits: Joyce Goverde

Geschikt voor werk, doorreis of vakantie

Eigenaren Lia en John doen er alles aan om het naar je zin te maken en zeggen zelf: ‘bed & breakfast Hogervorst is praktisch wanneer je voor werk in de buurt moet zijn, fantastisch wanneer je op doorreis bent, heerlijk wanneer je de omgeving gaat verkennen.’

Bed & breakfast Aalsmeer

Bed & breakfast Aalsmeer

Deze bed & breakfast in Aalsmeer is een plek met een rijke familiegeschiedenis. De grootvader en vader van Lia hebben hier tientallen jarenlang als scheepsbouwers hun pramen gemaakt. De Praam is een platte houten schuit, vroeger gebruikt om de bloemen te vervoeren naar de bloemenveiling en tegenwoordig ingezet tijdens de jaarlijkse Pramenrace.

Bed & breakfast Hogervorst

Tuinkamer en Houtzolder

Bed & breakfast Hogervorst bestaat uit een kamer voor twee personen, genaamd de Tuinkamer, en een appartement voor vier à vijf personen. Dit appartement draagt de naam de Houtzolder. Zowel de Tuinkamer als de Houtzolder hebben alle twee een eigen opgang. De Tuinkamer, met een tweepersoonsbed, heeft een badkamer met ligbad en douche en de Houtzolder is een appartement met vijf slaapplekken verdeeld over twee slaapkamers. Het appartement is knus en van alle gemakken voorzien, met onder meer een keuken, badkamer, wasmachine en droger. Gasten van deze bed & breakfast kunnen gebruikmaken van een damesfiets, herenfiets, twee kano’s, een motorboot en een roeiboot.

Bed & breakfast Hogervorst

Ideale ligging

Bed & breakfast Hogervorst is ideaal gelegen; niet alleen aan de rand van natuurgebied Oosteinderpoel en op steenworp afstand van Schiphol, maar ook dicht bij de uitvalswegen richting Amsterdam en Utrecht. Met de bus, fiets, boot of benenwagen is deze bed & breakfast in Aalsmeer ook uitstekend bereikbaar. De halte van de bus naar Amsterdam bevindt zich op slechts zes minuten lopen en de accommodatie is via de Ringvaart ook per boot bereikbaar. Bovendien ligt de bed & breakfast aan de Pelgrimsroute, de onder wandelaars zeer populaire lange afstandsroute van Amsterdam naar Den Bosch.

Positieve ervaring van gast

“Voor de tweede keer hier geweest. Dit keer met zoontje lief. Lia is zeer gastvrij. Doet er alles aan om het je naar je zin te maken. We konden meevaren, koffie nemen of iets uit de koelkast pakken. Wij raden dit adres iedereen aan, voor vakantie, weekendje weg of voor een nachtje te logeren in verband met een vroeg vertrek op Schiphol. Het is gewoon perfect!”

Benieuwd waar je nog meer kan overnachten in Aalsmeer? We geven je een overzicht van alle accomodaties.

Contact

Bed & breakfast Hogervorst
Oosteinderweg 349,
1432 AX, Aalsmeer