Aalsmeer Rondvaart

Vaar door uniek Hollands natuurgebied met Aalsmeer Rondvaart

Aalsmeer Rondvaart

Stap aan boord van een originele overdekte houten praam en laat je meevaren naar Aalsmeer-Oost. Ook wel de zogenoemde tegenhanger van de Westeinderplassen: de ‘Oosteinderplassen’. Je vaart over de ringvaart van het Haarlemmermeer, waardoor je vanaf het water uitzicht hebt over de landende en stijgende vliegtuigen van Schiphol.

Contact

Ontdek een uniek Hollands natuurgebied

Via ondiepe sloten en meren doorkruis je een uniek Hollands natuurgebied met moerasbossen, veengebieden, seringen akkers, natuurzwembaden en historische panden. Ondertussen leer je over het ontstaan van het poldergebied rondom Aalsmeer en Schiphol.

Seringenakkers in Aalsmeer

Vier arrangementen van Aalsmeer Rondvaart

Aalsmeer Rondvaart telt vier arrangementen. Is het bijvoorbeeld Valentijnsdag, Pasen, Moederdag of is de nieuwe haring gearriveerd? Dan breidt Aalsmeer Rondvaart de arrangementen uit naar vijf. De dagelijkse arrangementen zijn de Appelpuntrondvaart, de Lunchrondvaart, de High Tea rondvaart en de Dinerrondvaart.

Vaar door uniek Hollands natuurgebied met Aalsmeer Rondvaart

Rondvaart door Aalsmeer-Oost

Bij alle vier de arrangementen maak je een rondvaart door Aalsmeer-Oost. Een uur lang vaar je door dat unieke Hollandse natuurgebied. De afsluiting vindt plaats in restaurant Centennial, gelegen in Hotel Chariot. Hoe deze afsluiting eruitziet hangt van het arrangement af. Ga je voor een appeltaart met slagroom, een lekkere lunch met verse soep, een uitgebreide high tea met zoete en hartige lekkernijen of pak je het groots aan met een driegangendiner?

Contact

Aalsmeer Rondvaart
Oosteinerweg 243,
1432 AT, Aalsmeer