De leukste evenementen in Aalsmeer met Kaylee & Gita van Golden Circle Events

Kaylee & Gita van Golden Circle Events
Kaylee & Gita van Golden Circle Events

In het hart van Aalsmeer, een dorp dat bekendstaat om zijn bloeiende ondernemerscultuur, zit een duo dat een nieuwe draai geeft aan de wereld van evenementenplanning. Kaylee en Gita, de creatieve breinen achter Golden Circle Events, praten met ons over hun passie voor unieke evenementen, hun liefde voor Aalsmeer en hoe ze in het vak zijn beland.

Van reddingssloep tot luxe sloep

“Golden Circle Events is niet zomaar een evenementenbureau,” begint Kaylee. “We zijn ongeveer drie jaar geleden gestart met het idee om op maat gemaakte ervaringen te creëren. In een wereld vol pakketdeals en standaardplannen willen wij het verschil maken en van elk evenement een unieke belevenis maken.” Gita vult aan: “We hebben zelfs een reddingssloep gekocht en omgebouwd tot een luxe sloep. Deze zetten we in voor bijzondere evenementen op het water. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsuitjes, verjaardagen of babyshowers. Het is een geweldige manier om de schoonheid van Aalsmeer vanaf het water te beleven.”

Aalsmeerse roots

Beide dames zijn geboren en getogen in Aalsmeer en dragen hun dorp een warm hart toe. “Het is een ondernemersdorp bij uitstek. Dat is echt iets waar we trots op zijn,” vertelt Gita met overtuiging. “Wat het extra bijzonder maakt, is de sterke gemeenschapszin. We komen zelf ook allebei uit ondernemersgezinnen en hebben gemerkt dat je hier in Aalsmeer echt de kans krijgt om te leren en te groeien als ondernemer. De gemeente heeft zelfs een stimuleringstraject voor startende ondernemers opgezet.”

 

Kaylee & Gita van Golden Circle Events
Credits: Kick Spaargaren
“In een wereld vol pakketdeals en standaardplannen willen wij het verschil maken en van elk evenement een unieke belevenis maken!" – Kaylee & Gita

Het ontstaan van Golden Circle

Het pad naar Golden Circle Events begon met een gezamenlijke droom en het juiste moment. Kaylee legt uit: “Ik heb altijd al een passie gehad voor het organiseren van evenementen. Na mijn opleiding in sportmanagement en evenementen wist ik dat ik meer wilde dan alleen een baan in de horeca.” Gita, die een achtergrond heeft in evenementen en communicatie, vond hierin haar perfecte partner: “We kenden elkaar al via een gemeenschappelijke vriendin. Op een dag vroegen we ons af: wat gaan we na onze studie doen? Toen kwamen we erachter dat we allebei in de evenementenwereld wilden stappen. Zo is het idee voor een gezamenlijke onderneming geboren.”

Hoogtepunten en toekomstplannen

Een van de leukste ervaringen die ze met hun bedrijf hebben meegemaakt, was het organiseren van twee bruiloften op een eiland. “Dat is echt Aalsmeer in zijn puurste vorm,” glundert Kaylee. “Dit zijn de evenementen waarbij we echt onze creatieve spieren kunnen laten zien en die ons de grootste voldoening geven.” Wat de toekomst brengt? “Nu de feestdagen naderen, zijn we druk bezig met het plannen van kerst- en nieuwjaarsborrels,” zegt Gita. “En uiteraard blijven we tochten aanbieden met onze Golden Circle Sloep op de Westeinderplassen.”

Voor bezoekers die voor het eerst naar Aalsmeer komen hebben Kaylee en Gita één onmisbare tip: “Je moet echt de Westeinderplassen bezoeken. De ervaring van de prachtige omgeving daar is werkelijk uniek.”