Catering Aelsmeer

Bij Catering Aelsmeer weten ze wat lekker is. Eigenaar Willem stond van kleins af aan in de keuken om zijn moeder te helpen. Hij wilde alles weten over koken en bakken. Na de koksopleiding ging hij naar Parijs om daar het vak te leren. Hij deed werkervaring op bij onder andere Kempers Roef en ’t Schouwse hof. Daarna besloot hij in 2006 voor zichzelf te beginnen en met succes.

Zoals we al zeiden: bij Catering Aelsmeer weten ze wat lekker is. Van lunch tot borrelhappen, high tea’s, salades en desserts en kazen. Voor elke gelegenheid maken ze een samenstelling van de lekkerste producten waarmee jouw feestje compleet wordt. Je kunt specifieke wensen doorgeven, maar je natuurlijk ook laten verrassen. Met de ervaring van Willem in het vak komt dat wel goed.

Dat ze kwaliteit leveren mag duidelijk zijn, met een mooi portfolio op zak met grote klanten, staan ze natuurlijk ook gewoon klaar voor de particulier.

Een compleet feest

Catering elsmeer verzorgt naast heerlijk eten ook de aankleding van feesten en partijen. Tenten, ballonnen, meubilair en zelfs personeel kan geregeld worden. Kortom, ze helpen je met het bouwen van jouw ultieme droomfeest en dat doen ze op meerdere locaties in Nederland. Ze kunnen je hier ook in adviseren.

1,5 meter assortiment

Sinds kort kun je bij Catering Aelsmeer ook voor minder dan 20 personen catering bestellen. Ideaal in deze gekke tijd waarin we rekening moeten houden met het houden van afstand en we niet met grote groepen samen mogen komen. Zo hebben ze een heerlijke borrelplank van 1,5e meter, shared dining Espana, shared dining Toscane, een high tea en bbq. Hier vind je meer informatie over het 1,5 meter assortiment.

Meer over Catering Aelsmeer lees je op hun website. Wil je weten welke corona maatregelen ze in acht nemen? Neem dan even telefonisch contact met ze op via 0297-367979