Wat is er tijdens de meivakantie te doen in Aalsmeer?

Bloemenbelevenis arrangement Aalsmeer

De meivakantie biedt de perfecte kans om leuke activiteiten te ondernemen met het gezin of met vrienden. In dit artikel vertellen wij jou de leukste uitjes in Aalsmeer!

Turf Aalsmeer  

Turf Aalsmeer biedt een scala aan leuke activiteiten en spellen voor jong en oud. Bezoekers kunnen de strijd aangaan tijdens verschillende spellen, zoals lasergamen en meerdere soorten escaperooms. Tijdens de spellen leer je hoe je moet presteren onder druk. Of je nu op zoek bent naar een uitdaging of gewoon een gezellig dagje uit, Turf Aalsmeer is een perfecte plek voor een leuke ervaring met familie of vrienden! Durf jij deze uitdaging aan?

Meer informatie over Turf Aalsmeer

Funmania 

Een ideaal uitje waar je je energie kwijt kunt! Funmania biedt een uitgebreid aanbod aan activiteiten voor plezier en avontuur voor jong en oud. Funmania Aalsmeer heeft naast de activiteiten in het park ook arrangementen met een heerlijk diner. Zorg ervoor dat je van tevoren een starttijd reserveert, zodat je dag zorgeloos verloopt! 

Meer informatie over Funmania 

CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum

Altijd al geïnteresseerd geweest in de oorlog? Ga dan eens langs bij CRASH Luchtoorlog- en Verzetsmuseum ’40-’45! Duik in de gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog en ontdek nieuwe feitjes die je nog niet wist. Let wel op: het museum is iedere zaterdag en tweede zondag van de maand geopend van 10:30 tot 16:30 uur. Reserveer snel, want dit moet je gezien hebben!

Meer informatie over CRASH

Zaai Kweek & Eet 

Ben jij van plan om tijdens de meivakantie iets groots te organiseren, bijvoorbeeld voor je verjaardag of bedrijfsuitje? Neem eens kijkje bij ZAAI. ZAAI Kweek & Eet is dé evenementenlocatie van Aalsmeer voor groepen vanaf 20 personen. Verras je collega’s of vrienden met het bijzondere groepsdiner en geniet van een goed gevulde tafel met lekkers voor iedereen! Neem vooral contact met ze op via de website.

Meer informatie over ZAAI Kweek & Eet 

Overdekte rondvaart 

Geniet van de natuur doe je het beste tijdens een relaxte rondvaart door Aalsmeer. De schipper vaart je door diverse wateren rond Aalsmeer. Op een speelse en gezellige manier maak je kennis met de kant van Aalsmeer die je niet snel zult zien.

De standaardtarieven voor de rondvaart zijn: 

Volwassenen rondvaart p.p. € 12,00 euro, Kinderen rondvaart p.p. € 7,00 euro en voor groepen vanaf 10 personen is er een korting van 10%.

Meer informatie over de rondvaart

GlowGolf Aalsmeer

Het oer-Hollandse midgetgolf is nooit meer hetzelfde na een bezoek aan GlowGolf Aalsmeer. Alles bevindt zich binnen, dus het is een perfecte activiteit voor de dagen dat het buiten regent en koud is. Bij GlowGolf sta je als het ware in het hart van de aarde en ben je omgeven door rotspartijen, verborgen schatten en mijnkarretjes.

Meer informatie over GlowGolf Aalsmeer 

Wij wensen iedereen een geweldige meivakantie. Zoals je ziet zijn er tal van leuke activiteiten die je kunt ondernemen in Aalsmeer tijdens deze tijd van het jaar. Geniet van deze vrije dagen!