Wat is er te doen in de Meivakantie in Aalsmeer?

Bloemenbelevenis arrangement Aalsmeer

De meivakantie biedt de perfecte kans om leuke activiteiten te ondernemen met je vrienden of familie. In deze blog vertellen wij jou de leukste uitjes in Aalsmeer!

De meivakantie is de perfecte gelegenheid om leuke activiteiten te plannen met je vrienden of familie. Boek een weekendje weg of ga een dag op stap! In deze blog hebben wij voor jou de leukste uitjes in Aalsmeer op een rijtje gezet voor tijdens jouw vakantie.

Turf Aalsmeer  

Turf Aalsmeer biedt een scala aan leuke activiteiten en spellen voor jong en oud. Bezoekers kunnen de strijd aangaan tijdens verschillende spellen, zoals lasergamen en meerdere soorten escaperooms. Tijdens de spellen leer je hoe je moet presteren onder druk. Of je nu op zoek bent naar een uitdaging of gewoon een gezellig dagje uit, Turf Aalsmeer is een perfecte plek voor een leuke ervaring met familie of vrienden! Durf jij deze uitdaging aan?

Meer informatie over Turf Aalsmeer

Fun Mania 

Een ideaal uitje waar je je energie kwijt kunt! Fun Mania biedt een uitgebreid aanbod aan activiteiten voor plezier en avontuur voor jong en oud. Funmania Aalsmeer heeft naast de activiteiten in het funpark ook arrangementen met een heerlijk diner. Zorg ervoor dat je van tevoren een starttijd reserveert, zodat je dag zorgeloos verloopt! ‘Where sport meets fun’.

Meer informatie over Fun Mania 

Crash Luchtoorlog- en Verzetsmuseum

Altijd al geïnteresseerd geweest in de oorlog? Ga dan eens langs bij het Crash Luchtoorlog- en Verzetsmuseum! Duik samen met ons in de gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog. Let wel op: het museum is iedere zaterdag en tweede zondag van de maand geopend van 10:30 tot 16:30 uur. Reserveer nu snel, want dit moet je gezien hebben!

Meer informatie over Crash

Zaai Kweek & Eet 

Ben jij van plan om iets groots te organiseren voor bijvoorbeeld je verjaardag of bedrijfsuitje? Neems eens kijkje bij ZAAI. ZAAI Kweek & Eet is dé evenementenlocatie van Aalsmeer. Verras je collega’s of vrienden eens met het groepsdiner Share-It en geniet van een goed gevulde tafel met lekkers voor iedereen! Neem vooral contact met ze op via de website!

Meer informatie over Zaai Kweek & Eet 

Overdekte rondvaart 

Geniet van de natuur tijdens een relaxte rondvaart door Aalsmeer. De schipper vaart je door diverse wateren rond Aalsmeer. Op een speelse en gezellige manier maak je kennis met de kant van Aalsmeer die je niet snel zult zien.

De standaardtarieven voor de rondvaart zijn: 

Volwassenen rondvaart p.p. € 12,00 euro, Kinderen rondvaart p.p. € 7,00 euro en voor groepen vanaf 10 personen is er een korting van 10%.

Meer informatie over de rondvaart

GlowGolf Aalsmeer

Het oer-Hollandse midgetgolf is nooit meer hetzelfde na een bezoek aan GlowGolf Aalsmeer. Alles bevindt zich binnen, dus het is een perfecte activiteit voor de dagen dat het buiten regent en koud is. Bij GlowGolf sta je als het ware in het hart van de aarde en ben je omgeven door rotspartijen, verborgen schatten en mijnkarretjes.

Meer informatie over GlowGolf Aalsmeer 

Wij wensen iedereen een geweldige meivakantie! Er zijn tal van leuke activiteiten die je kunt ondernemen tijdens deze tijd van het jaar. Geniet van deze vrije dagen!