Vissen op de Westeinderplassen

Vissen Westeinderplassen - Varen Aalsmeer

Hengeltje uitgooien in de Westeinderplassen? Zelf netten uitgooien tijdens een (half) dagje op het zoete water? Of genieten van mooie verhalen over de onderwaterwereld van de Westeinderplassen? Vissen op ons water is veel meer dan staren naar een dobber. Dit is vissen in Aalsmeer!

De netten uitgooien

Visserij Rekelhof biedt de mogelijkheid om tijdens een ontspannen boottocht van een halve dag op de Westeinderplassen lekker de netten uit te gooien. Afhankelijk van het seizoen kun je mee palingfuikvissen­, nettenvissen of zegenvissen. Verder krijg je een rondleiding in het bedrijf en ga je paling roken.

Vistour of zelfstandig vissen in Aalsmeer?

Lekker zelf vissen in de Westeinderplassen? Vislust Aalsmeer is het vertrekpunt voor alles wat te maken heeft met vissen in Aalsmeer; van het online verkrijgen van vispassen en vergunningen tot vislessen en wedstrijden.

Voor een geheel verzorgde vistour kun je terecht bij de Westeinder Rondvaart. Beroepsvisser Theo, geboren en getogen aan de oever van de Westeinderplassen, kan smakelijk vertellen over de paling, de meerval en diverse andere onderwaterbewoners. De vistour (alleen mogelijk in groepsverband) duurt ongeveer twee uur en wordt afgesloten met een culinair hoogtepunt.