Verdien shoptegoed met je decemberaankopen in Aalsmeer!

December is DE tijd om anderen te verrassen met een leuk cadeau en jezelf te verwennen met een nieuwe outfit. Ga nu alvast naar de Aalsmeerse winkeliers en maak kans op shoptegoed!

Koop meer lokaal

Kenmerkend voor de Aalsmeerse winkeliers? Zij denken met je mee en daar is persoonlijke service nog iets vanzelfsprekends. Doe nu alvast je decemberinkopen in Aalsmeer Centrum om de drukte straks te vermijden. Moet het onverhoopt geruild worden? Geen probleem, want ruilen mag ook na de Kerst. Veel lokale winkels hebben ook een webshop waar je terecht kunt voor je aankopen. Zij zorgen ervoor dat je alles netjes op tijd in huis hebt.

Wil jij ook dat Aalsmeer een gezellig dorp met winkels, dienstverleners en horeca blijft? Want zonder ondernemers geen leuke activiteiten in Aalsmeer. De ondernemers staan voor jou klaar. Ben jij er ook voor hen? Dus winkel in Aalsmeer, eet in Aalsmeer, doe zaken in Aalsmeer en geniet in Aalsmeer!

Decemberactie

De ondernemers uit Aalsmeer Centrum willen hun klanten extra verwennen in de decembermaand. Het is cadeautjestijd en daar doen zij graag aan mee. Doe je decemberaankopen in Aalsmeer Centrum, want vanaf Black Friday 26 november tot en met vrijdag 24 december ontvang je bij ruim dertig ondernemers in het centrum een sticker bij iedere bestede €10,00. Bij 10 stickers heb je een volle spaarkaart en met iedere volle spaarkaart maak je kans op mooie prijzen. Volle kaarten kunnen t/m 31 december ingeleverd worden bij alle deelnemende ondernemers.  Misschien wint jij wel een bon t.w.v. € 250,00 shoptegoed of van € 100,00 of € 50,00. Daarnaast stellen veel ondernemers nog een mooie prijs beschikbaar dus de kans om in de prijzen te vallen is groot. De trekking is begin januari 2022. Prijswinnaars krijgen bericht. Kijk hier welke ondernemers deelnemen. 

Ook op afstand

Wil je op afstaand de Aalsmeerse winkeliers steunen? Doe een bestelling online. Benieuwd naar de Aalsmeerse webshops? Op deze website vindt je het totaal overzicht.