Ride for the Roses: een inspirerend fietsevenement in Aalsmeer

Ride for The Roses Aalsmeer

Doe mee met Ride for the Roses, een fietsevenement van KWF Kankerbestrijding. Of je nu kiest voor een route van 25 of 100 km, jouw deelname maakt het verschil!

Fiets mee en steun belangrijk kankeronderzoek

Op 1 oktober vindt in Aalsmeer een evenement plaats dat fietsliefhebbers en de strijd tegen kanker samenbrengt: Ride for the Roses. Dit inspirerende fietsevenement is meer dan een sportieve uitdaging; het is een samenkomst van kracht, moed en solidariteit.

Stap op je fiets en voeg je bij tal van andere deelnemers die op deze dag een concreet verschil willen maken. Samen trap je niet alleen door de prachtige landschappen rond Aalsmeer, maar help je ook mee in de strijd tegen kanker, met als einddoel een toekomst waarin deze ziekte steeds minder voorkomt. Want: 100% van het geld dat deelnemers ophalen komt ten goede aan kankeronderzoek.

Ride for the Roses belooft een dag te worden vol inspiratie en warmte, met verzorgde stops en een speciale plek voor herdenking en kracht. Bovendien kun je genieten van een bijzonder optreden van Berget Lewis bij de start van het evenement.

 

Ride for The Roses Aalsmeer

Verschillende routes

Jij bepaalt zelf hoe intensief jouw bijdrage is. Kies voor een ontspannen tocht van 25 kilometer die je samen met je familie kunt afleggen, of ga de uitdaging van 100 kilometer aan voor de échte fietsfanaten. Ongeacht de afstand die je kiest, elke trap die je zet brengt ons een stapje dichter bij een wereld met meer genezing en een beter leven voor iedereen na kanker.

De start en finish van de Ride for the Roses is dit jaar op het evenemententerrein naast zwembad De Waterlelie. Bij de finish wordt je inzet beloond met een roos, het symbool van liefde, om je te bedanken voor jouw bijdrage aan deze belangrijke zaak. Een aandenken dat je herinnert aan jouw inzet en de kracht van samen strijden voor een goed doel.

Kun jij niet wachten om deel uit te maken van deze bijzondere dag? Bezoek dan de website voor meer informatie over de verschillende routes en hoe je je kunt aanmelden. Doe mee en toon je solidariteit en medeleven door te rijden voor een roos, uit liefde voor een dierbare. Liever niet fietsen maar wil je wel meehelpen? Geef je dan op als vrijwilliger. Op de website lees je precies hoe dit in zijn werk gaat en wat de mogelijkheden zijn.