Met de auto naar Aalsmeer

Met de auto naar Aalsmeer

Met de auto rijd je makkelijk naar Aalsmeer, maar vanuit onze gemeente ben je ook zo Schiphol, in Amsterdam of aan de kust.  Aalsmeer is centraal gelegen in de Randstad en in de nabijheid van belangrijke verkeersaders, zoals de A4. Hierdoor ben je bijna altijd op korte afstand van je bestemming.

Binnen de gemeente

Ook binnen de gemeente kun je met de auto alle kanten op, van het oude centrum en de bloemenveiling tot de uiteenlopende hotspots en horecagelegenheden in Aalsmeer. Met de auto kun je ook naar de Westeinderplassen, maar houd er rekening mee dat niet alle locaties aan dit recreatiegebied per auto even goed bereikbaar zijn en dat de parkeergelegenheid zeker op mooie dagen beperkt is. Het is een populaire plek waar in het hoogseizoen veel gebeurt. Je vindt er vele watersporten, maar ook de terrassen zijn vaak overvol. Het is een heerlijke plek om te vertoeven en te genieten van een mooie, natuurrijke omgeving.

Parkeren

Zoek je naar informatie over parkeren voor gehandicapten, wegsleepverordeningen, parkeerschijfzones, parkeerontheffingen en parkeerschijfzones? Kijk dan op de pagina van de gemeente Aalsmeer.