Nieuwe escapebeleving in de Watertoren van Aalsmeer!

Nieuwe escapebeleving in de Watertoren van Aalsmeer!
Credits: Marcus van Ee

Welke geheime boodschap hebben de ingenieurs die tussen 1926 en 1928 de 50 meter hoge watertoren van Aalsmeer bouwden achtergelaten? Speel nu een unieke escape game in de Aalsmeerse watertoren! Ontrafel het geheim van de Torenwachter!

Escape game De Torenwachter

Turf Aalsmeer ontwikkelde al meerdere Escape Games in Aalsmeer. Vanaf nu is er het geheim van de Torenwachter! Een escape spel uit het icoon van Aalsmeer, de Watertoren! “Je speelt dit unieke spel in de mooiste toren van Nederland,” zegt Wilco, het brein achter Turf Aalsmeer en natuurlijk dit spel. “Spelen kan met 2 tot 12 personen in één of twee teams. Het is het doel om binnen een uur alle mysteries van de ingenieurs op te lossen en de top van de toren te bereiken.

Samenwerking

Deze nieuwe escape beleving van Turf Aalsmeer is in overleg met de stichting die de toren beheert ontwikkeld.  Je kunt het spel maximaal 6 dagen per maand boeken (met name zaterdagen). En, niet onbelangrijk, buiten het broedseizoen van de slechtvalk die in de toren ‘woont’ om. Werk samen, puzzel en leer over de toren en haar vroegere doelstelling en geniet na afloop van het prachtige uitzicht over de omgeving.

Uitzicht vanaf de Watertoren Aalsmeer, foto: Kick Spaargaren, Kicksfotos.nl

Trust Nobody

Naast De Torenwachter heeft Turf Aalsmeer nog een nieuw spel ontwikkeld! Dit spel is voor extra grote groepen van 8 tot 24 spelers en gebaseerd op het bekende Tv-programma ‘Wie Is de Mol?’. Als groep probeer je in diverse opdrachten geld te verdienen voor de pot, maar in jullie groep zitten een of twee saboteurs die dat proberen te voorkomen. Weet jouw groep de mol(len) te ontmaskeren en zoveel mogelijk geld in de pot te stoppen? Net als in het Tv-programma zijn er tests, jokers, gevarieerde opdrachten en gebruikt Turf Aalsmeer uiteraard laserguns en walky talky’s! Afhankelijk van welk pakket je boekt, ga je ook op pad door de mooiste plekjes van Aalsmeer. Van ruim 2,5 tot 5,5 uur plezier kun je zelf kiezen welk pakket bij jullie past. Ideaal voor uitjes voor bedrijven, families of vriendengroepen.

Gaan jullie de strijd aan? Kijk voor alle opties op de website van Turf Aalsmeer.