Wakeboard & Waterski vereniging Aalsmeer

Wakeboard & Waterski vereniging Aalsmeer

Waterskiën of Wakeboarden is een watersport in Aalsmeer die je – net als vele andere watersporten – beoefent op de Westeinderplassen. Het watersport paradijs van ons bloemendorp aan het water! De thuishaven van Wakeboard & Waterskivereniging Aalsmeer is het Surfeiland. Hiervandaan vlieg je op lange latten of board over het zoete water langs de Watertoren.

Contact

Waterskiën: het type watersport in Aalsmeer voor jou?

Wakeboard & Waterskivereniging Aalsmeer is opgericht in 1977 en tijdens het watersportseizoen elke woensdagavond – en op een aantal zondagen – open tot zonsondergang. De lessen worden verzorgd door gediplomeerde instructeurs. Ben je niet lid van de vereniging? Geen probleem, want je kunt het gerust eerst een keer proberen en kijken of waterskiën wel het type watersport in Aalsmeer voor jou is.

Waterskiën bij Surfeiland

Waterskivereniging Aalsmeer werkt met speciale WSVA-munten, die je afgeeft aan de (co)piloot van de boot waarachter je gaat skiën, of boarden. Een munt is goed voor een ronde van tien à vijftien minuten. Op drukke avonden moet je misschien even wachten voor je aan de beurt bent, maar dat is op het mooi gelegen Surfeiland geen straf. Bij het clubhuis is koffie, thee frisdrank verkrijgbaar wat je op ons terras kan nuttigen terwijl je uitkijkt op wat er allemaal op het water gebeurt.

Contact

Wakeboard & Waterski vereniging Aalsmeer
Kudelstaartseweg 26,
1431 GA, Aalsmeer