Waterskischool CopinSki

Watersportactiviteiten

Vind jij het leuk om een actieve en sportieve activiteit te doen op het water? Bij Waterskischool CopinSki kan jij terecht voor verschillende watersportactiviteiten. Waterskischool CopinSki streeft naar een goede mix & match na van verantwoord watersporten, technieken aanleren maar vooral plezier maken.

Westeinderplassen vanaf je waterskies

Waterskischool CopinSki geeft jou de passende begeleiding op het water. Ben jij een beginner of een (ver)gevorderde? Voor elk niveau kan je bij Waterskischool CopinSki terecht. Op de mooiste locatie van Aalsmeer ga jij de ervaring aan. Namelijk op de Westeinderplassen! Je ziet de Westeinderplassen vanaf je waterski of op een wakeboard, hoe leuk is dat!

Ga samen met vrienden, familie, collega’s of zelf het wateravontuur aan op de Westeinderplassen.

Professionele en enthousiaste instructeur

Gaby de eigenaar van Waterskischool CopinSki neemt je mee het water op en begeleidt je op jouw niveau; op een professionele en enthousiaste wijze.

Op de jonge leeftijd van 7 jaar leerde Gaby al waterskiën. Op 22 jarige leeftijd kocht hij zijn eerste waterskiboot (een Boesch) waar hij ook bij de vereniging waterski les mee gaf en nu heeft hij zijn eigen waterskischool.

Gaby helpt jou graag op een enthousiast wijze kennis te maken met deze fantastische sport.

Een activiteit voor ieder niveau

Heb jij al een keer op de waterskiën gestaan, doe je het wekelijks of heb je het nog nooit gedaan? Gaby neemt je helemaal mee op jouw niveau.

Als beginner krijg je een fijne ondersteuning op het water en mag je eerst er aan ‘the boom’ (een stang naast de boot) starten. Met the boom heb je houvast en bovendien kan Gaby tegen je praten en jou helpen met je ski-houding te perfectioneren. Hierdoor kan jij kennismaken met waterskiën!

Ben jij regelmatig beoefenaar of zelfs op gevorderde niveau? Gaby geeft altijd tips waardoor jouw techniek verbeterd. We kunnen zelfs gebruik maken van een officiële slalombaan voor het monoskien. De specialiteit van Waterskischool CopinSki!

Een water uitje

Ben jij nog opzoek naar een bedrijfsuitje of uitje voor een vrijgezellen feestje? Dan is dit een spectaculaire outdoor activiteit.

Is waterskiën of wakeboarden niet iets voor jou? Dan biedt Waterskischool CopinSki naast waterskiën en wakeboarden nog meer mogelijke activiteiten! Zoals een gezellige rondvaart (als aanvulling op uw event) door Aalsmeer of stand up paddling op de Westeinderplassen.

Bij alle activiteiten is er lunch en diner mogelijkheden om je activiteit goed af te sluiten.