Recreatiepark Hornmeer

Recreatiepark Hornmeer in Aalsmeer

Aalsmeer heeft er een nieuw park bij! Recreatiepark Hornmeer, op de plek van het voormalige voetbalterrein van VV Aalsmeer. Ontdek dit diverse park, met basketbalveld en speeltuin voor kinderen.

Contact

Recreatiepark Hornmeer: een nieuwe groene oase in Aalsmeer

In Aalsmeer is een nieuw recreatiepark geopend: Hornmeer. Dit uitgestrekte groene gebied biedt tal van activiteiten en faciliteiten die zijn gericht op het creëren van een levendige groene gemeenschap.

Het park is zo ontworpen dat er zowel gespeeld als gewandeld kan worden. Je vindt hier een basketbalveld en een speeltuin, waardoor het een uitstekende plek is voor zowel kinderen als volwassenen. Er zijn ook diverse watergangen en vijvers gegraven, waardoor het park een prettige omgeving biedt voor recreatie en een ontspannen wandeling. Bovendien is er een hondentrainingsveld toegevoegd, wat een prachtige aanwinst is voor de vele hondenbezitters in Aalsmeer.

Het nieuwe park heeft een positieve impact op het milieu dankzij de aanplanting van 107 nieuwe bomen. Deze groene aanwinst zal bijdragen aan de verbetering van de luchtkwaliteit in de regio van Aalsmeer. Dus ben je op zoek naar een fijn park om te wandelen – met of zonder hond – met de kinderen te spelen of gewoon een boekje te lezen in de zon? In dat geval moet je zeker eens langs bij recreatiepark Hornmeer.

Contact

Recreatiepark Hornmeer
Dreef 1
1431WC Aalsmeer