Blue Mansion Hotel

Blue Mansion Hotel

Blue Mansion Hotel

Dit is de plek om lekker bij te komen en te genieten van alles wat er op korte afstand te beleven valt. Welkom bij Blue Mansion Hotel in Aalsmeer.

Contact

Intiem designhotel

Het Blue Mansion Hotel is een intiem designhotel, dat extra glans krijgt vanwege het duurzame karakter en de unieke ligging. Het voorbeeld van een modern, duurzaam, vriendelijk en intiem hotel. De plek om lekker bij te komen en te genieten van alles wat er op korte afstand te beleven valt.

Milieuvriendelijk design hotel in Aalsmeer

Dit moderne designhotel ligt in een waterrijke omgeving en beschikt over geluidsdichte kamers. Dat is lekker bijkomen na een dagje Aalsmeer, Amsterdam of Zandvoort. Het Blue Mansion Hotel in Aalsmeer staat ook bekend als milieuvriendelijk en duurzaam. Zo kruip je onder frisse lakens van 100% biologisch katoen en kun je de dag ontspannen beginnen met een (inloop)regendouche. Bij het ontbijt kun je rekenen op een menu vol biologische ingrediënten en Fair Trade-producten. En buiten, in de fijn beschutte tuin, is het heerlijk toeven met een drankje.

Aalsmeer, Amsterdam en Zandvoort

Snel op het vliegveld zijn? Of zonder veel tijd te verliezen lekker shoppen, terrasje pakken of heerlijk uitwaaien in Aalsmeer en omgeving? Vanuit het Blue Mansion Hotel ben je met de auto binnen tien minuten op Schiphol en binnen nog geen twintig minuten in het kloppende hart van Amsterdam. Voor Zandvoort en Bloemendaal is het slechts dertig minuten rijden.

Liever zelf bewegen? Bij Blue Mansion Hotel huur je fietsen. Leuk idee is dan de waterrijke omgeving van Aalsmeer op het gemak te verkennen. Dat is meteen de kans om de wereldberoemde bloemenveiling van Aalsmeer met eigen ogen te zien. Je kunt ook met de bus naar het centrum van Amsterdam en Amstelveen, het busstation bevindt zich op slechts 900 meter van het hotel.

Contact

Blue Mansion Hotel
Oosteinderweg 248B
1432 BB Aalsmeer