Banketbakkerij Müller

Banketbakkerij Ab Müller

Banketbakkerij Müller

Banketbakkerij Müller is meer dan alleen een banketbakkerij in Aalsmeer. Laat je verrassen door heerlijk vers brood, banket en zelfgemaakte chocolade!

Contact

Banketbakkerij, Tearoom en Chocelaterie Müller

Banketbakkerij Müller in Aalsmeer is meer dan alleen een banketbakkerij. Dit familiebedrijf staat al vele jaren bekend om zijn ambachtelijke brood, banket en chocolade. Vol passie maken zij de lekkerste zoetigheden in de banketbakkerij aan de Stationsweg.

Naast brood en banket afhalen in de winkel kun je er ook ter plekke van genieten. Je vind namelijk ook een gezellige Tearoom waar je even kunt ontspannen met een kop koffie of thee met gebak. Ook is er een terras, in de wintermaanden zelfs verwarmd, dus je bent altijd gegarandeerd van een fijne zitplaats.

 

Banketbakkerij Ab Müller

De geschiedenis van het familiebedrijf

Voor het allerbeste krentenbrood moest je vroeger aan de Prinsengracht in Amsterdam zijn. Müller opende hier in 1866 de deuren en maakte van zijn banketbakkerij een begrip in Amsterdam. Ruim honderd jaar later haalden de ouders van Sven Müller, de vierde generatie die nu vol liefde aan het werk is, de banketbakkerij naar Aalsmeer. Het krentenbrood, dat nog steeds volgens oud familierecept gemaakt wordt, is sindsdien ook razend populair in Aalsmeer.

 

Banketbakkerij Ab Müller
Contact

Banketbakkerij Müller
Stationsweg 5
1431 EG Aalsmeer