Leer zeilen op de Westeinderplassen

In Aalsmeer liggen de mooie Westeinderplassen. De ideale gelegenheid om te zeilen. Ben jij een echte zeilliefhebber of kan je wel een lesje of een opfriscursus gebruiken? Dan ben je bij Zeilschool Aalsmeer aan het juiste adres. Je kunt één les volgen of je aansluiten bij een zeilschool. Ook is het mogelijk om een activiteit te boeken voor bijvoorbeeld een schooluitje. Benieuwd want de mogelijkheden kunnen zijn?

Leer zeilen op de Westeinderplassen in Aalsmeer

Zeilschool Aalsmeer leert jou de kneepjes van het zeilvak!

Ben jij een echte waterrat en houd jij van zeilen? Sluit je dan aan bij de zeilschool Aalsmeer. Op de Westeinderplassen is het op de Grote Poel goed zeilen. Vooral bij zuidwesterwind! Op de grote plas is genoeg ruimte om te leren zeilen. Bij Zeilschool Aalsmeer kun je je eerste zeilervaring opdoen. Heb je dat onder de knie? Groei dan verder en sluit je aan bij een gevorderden groep. Ook voor volwassenen is er een groot aanbod aan zeillessen. Je kunt zowel een eendaagse zeilles als meerdaagse cursussen volgen. Wil jij recreatief zeilen of zeildiploma’s halen? Of word jij zelfs een professionele zeiler?

Zeilactiviteiten voor scholen op de Westeinderplassen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een schoolkamp, sportdag, introductieles, schooluitje of jaarafsluiting? Dan is zeilen op de Westeinderplassen met school een echte aanrader! Met zeilen combineer je de ontwikkeling van goede sociale vaardigheden met gezonde activiteiten. Samen actief de schitterende Westeinderplassen ontdekken is een fijne en leerzame variatie buiten het klaslokaal. Je kunt kiezen tussen verschillende boten zoals de kielboot, laser Pico/RS Zest, optimist of een kano en sup-plank

Je kunt ook een combi maken tussen deze verschillende vloten.

Zeilkampen in voorjaar

In het voorjaar organiseert de zeilschool Aalsmeer verschillende zeilweken en zeildagen voor jeugd. Je kunt jouw kind voor een hele week of een dag aanmelden in de volgende groepen: Spetter 5 t/m 6 jaar, Optimist 7 t/m 10 jaar en Jeugdkielboot 8 t/m 18 jaar. Op de site van de Zeilschool Aalsmeer kun je kijken de zeilweek of -dagen gepland zijn. Ook vind je op deze website meer informatie over de boten, welke materialen je nodig hebt en de prijzen. Voor volwassen zijn er ook zeilweken en -dagen! 

Opfriszeillessen

Wil je jouw zeilkennis een beetje opfrissen of kun je nog wel wat bijleren? Volg dan een van de zeillessen als opfriscursus. Zeilschool Aalsmeer heeft zeillessen voor jong en oud. Het is voor bijna iedereen mogelijk om in alle boten les te krijgen.

Wij hebben jullie met verschillende kanten van het zeilen kennis laten maken. Ben jij geïnteresseerd in de activiteiten die Zeilschool Aalsmeer aanbiedt? Neem dan contact op met de zeilschool en wellicht zien zij jou snel terug in een van onze mooie boten!