Zeilschool Aalsmeer: leer zeilen & surfen op de Westeinderplassen

Zeil of surf met volle vaart over de Grote en Kleine Poel of laveer met een SUP, kano of motorboot door de talloze slootjes. Zeilschool Aalsmeer is het startpunt om dit boeiende, leerzame en unieke vaar- en natuurgebied te ontdekken. Kom leren zeilen of surfen, de nationaal (CWO) en internationaal (VDWS) opgeleide en erkende instructeurs leren jou graag het samenspel tussen de wind, het water en boot of board. Of huur een sloep, zeil- of motorboot, SUP’-, surf- of wingset. De zeilschool verzorgt ook familie-, bedrijfs- en schoolevenementen.

Leer zeilen op de Westeinderplassen in Aalsmeer

  • 54 jaar ervaring                                   
  • Jeugd en volwassenen
  • Leren met plezier                           
  • Gezellig, veilig en betrouwbaar
  • Goed opgeleide instructeurs               
  • Kwaliteit en persoonlijke aandacht

Zeilschool Aalsmeer leert jou de fijne kneepjes van de watersport!

Doe je eerste zeilervaring op in bijvoorbeeld de Optimist of kielboot. Heb je dat onder de knie, neem dan een les in een van de zwaardboten, op de catamaran of stap op een surf- of wing(foil)board. Het aanbod voor kinderen en volwassenen is zeer gevarieerd. Ben je gericht op recreatief zeilen of wil je graag diploma’s halen? Zeilschool Aalsmeer stemt de lessen af op jouw wensen.

Zeilactiviteiten voor scholen

Denk aan een schoolkamp, sportdag, schooluitje, sportoriëntatie of jaarafsluiting. Zeilen combineert de ontwikkeling van goede sociale vaardigheden met gezonde buitenactiviteiten. Samen actief de schitterende Westeinderplassen ervaren is een gezellige, sportieve en leerzame lesvariant. Maak een keuze uit één van de 19 (!) bootsoorten of kies een combi.

Zeil- en surfweken, privéles en meer

Het vaarseizoen loopt van maart tot december, overdag en ’s avonds, 7 dagen per week. Zolang er geen ijs ligt kan de gevorderde watersporter zelfs in de winter voor huur en les terecht! Kies voor een privéles, een dagcursus of volg een meerdaagse cursus. In de meivakantie, zomerweken en herfstvakantie zijn er 3- en 5-daagse zeil- en surfweken voor jeugd en volwassenen. Daarnaast is er een speciale Pinkster- en Hemelvaartcursus, de zaterdag- en zondagserie én de gezellige Paasinzeildag. Privéles is boekbaar op alle dagen van de week. Zie ook de cursuswijzer op www.zeilschoolaalsmeer.nl om de voor jou meest geschikte cursus te vinden met alle data, beschikbaarheid en prijzen.

Uitjes, partijen en kinderfeestjes

De zeilschool verzorgt ook feesten en partijen met een smakelijke barbecue of schipperslunch, al dan niet in combinatie met een sportief of ludiek uitstapje op het water. Kinderfeestjes zijn een prima idee mocht één van de kinderen jarig zijn. De vriendengroepjes vermaken zich uitstekend in Optimisten, kielboten of op een surf- of SUPboard. Zeilschool Aalsmeer verwelkomt je graag!