Instameet #VisitAalsmeer oktober 2019

Op de regenachtige zaterdag van 12 oktober 2019 bezochten twee reisbloggers en twee Instagramfotografen Aalsmeer in opdracht van Visit Aalsmeer. De bloggers begonnen de dag bij de Historische Tuin, gevolgd door Korenmolen de Leeuw. De Instagrammers gingen het water op met de Westeinder Rondvaart om mooie en mistige plaatjes te schieten van de Westeinderplassen. 

Van Waning Tweewielers tot Bar Restaurant de Praam

Rond 12:00 uur was het verzamelpunt Waning Tweewielers. Hier stonden fietsen klaar om naar lunchplek Joseph Aan de Poel te fietsen. Na een heerlijke lunch aan het water werd de reis door Aalsmeer vervolgd naar de Watertoren. Een rondleiding en klim naar boven stonden op de planning. In de oude waterkelder van de Watertoren ligt tegenwoordig het Flower Art Museum waar deze dag een bijzondere tentoonstelling werd geopend met wereldberoemde fotograaf Richard Fischer. Een bezoek waard dus!

Jacco van Sloepverhuur Aalsmeer had zijn boot al zo goed als klaar liggen, maar door de vele regen moesten we het varen helaas annuleren. De bloggers gingen op de fiets richting Kudelstaart om beroepsvisser Theo Rekelhof te bezoeken en de Instagramfotografen haalden hun hart op in de kassen vol cactussen en vetplanten bij Ubink. De regenachtige, maar gezellige dag, werd afgesloten met een diner in het centrum van Aalsmeer bij Bar Restaurant de Praam. 

Blogs over een dag in Aalsmeer

De reisbloggers, twee grote namen in Nederland, schreven over hun bezoek aan Aalsmeer.

Wat te doen in Aalsmeer, de leukste tips – Reisgenie

https://ikwilmeerreizen.nl/wereldplekken/wat-te-doen-in-aalsmeer/

Instagramfoto’s #VisitAalsmeer

De Instagramfotografen en bloggers hebben prachtige foto’s gemaakt die zij deelden op Instagram met #VisitAalsmeer en @VisitAalsmeer.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door eelco roos (@croyable)

Beeldbank Visit Aalsmeer

De mooie foto’s van de Instagrammers en bloggers zijn toegevoegd aan de beeldbank van Visit Aalsmeer. Ook te gebruiken voor ondernemers in Aalsmeer met naamsvermelding van de fotograaf.