Instameet #VisitAalsmeer oktober 2019

Fotocredits: Kimber Kox (@reisgenie)

Op de regenachtige zaterdag van 12 oktober 2019 bezochten twee reisbloggers en twee Instagramfotografen Aalsmeer in opdracht van Visit Aalsmeer. De bloggers begonnen de dag bij de Historische Tuin, gevolgd door Korenmolen de Leeuw. De Instagrammers gingen het water op met de Westeinder Rondvaart om mooie en mistige plaatjes te schieten van de Westeinderplassen. 

Rond 12:00 uur was het verzamelpunt Waning Tweewielers. Hier stonden fietsen klaar om naar lunchplek Joseph Aan de Poel te fietsen. Na een heerlijke lunch aan het water werd de reis door Aalsmeer vervolgd naar de Watertoren. Een rondleiding en klim naar boven stonden op de planning. In de oude waterkelder van de Watertoren ligt tegenwoordig het Flower Art Museum waar deze dag een bijzondere tentoonstelling werd geopend met wereldberoemde fotograaf Richard Fischer. Een bezoek waard dus!

Jacco van Sloepverhuur Aalsmeer had zijn boot al zo goed als klaar liggen, maar door de vele regen moesten we het varen helaas annuleren. De bloggers gingen op de fiets richting Kudelstaart om beroepsvisser Theo Rekelhof te bezoeken en de Instagramfotografen haalden hun hart op in de kassen vol cactussen en vetplanten bij Ubink. De regenachtige, maar gezellige dag, werd afgesloten met een diner in het centrum van Aalsmeer bij Bar Restaurant de Praam. 

Blogs over een dag in Aalsmeer

De reisbloggers, twee grote namen in Nederland, schreven over hun bezoek aan Aalsmeer.

Wat te doen in Aalsmeer, de leukste tips – Reisgenie

5 Must-do’s in het bloemendorp aan het water: Aalsmeer

Instagramfoto’s #VisitAalsmeer

De Instagramfotografen en bloggers hebben prachtige foto’s gemaakt die zij deelden op Instagram met #VisitAalsmeer en @VisitAalsmeer.

 

 

View this post on Instagram

Vorig weekend was ik in Aalsmeer. Een verrassend mooi dorp waar natuurlijk bloemen, maar ook water, overal te vinden zijn. Ik bezocht de Historische Tuin, een unieke plek in Nederland waar vrijwilligers hun uiterste best doen om bijna uitgestorven rassen te blijven kweken. Heel bijzonder en leerzaam om te zien. De passie waarmee deze vrijwilliger vertelde over "zijn" tuin was werkelijk hartverwarmend. Een dikke aanrader als je een dagje naar Aalsmeer gaat! @visitaalsmeer #visitaalsmeer #aalsmeer #historischetuin #bloementuin #bloemen #stayandwander #neverstopexploring #wegdromer #thereisaworldoutthere #myadressglobal #travelwriter #travel #instatravel #passionpassport #traveltheworld #naturelover

A post shared by Reisgenie – Kimber & Saskia (@reisgenie) on

 

Beeldbank Visit Aalsmeer

De mooie foto’s van de Instagrammers en bloggers zijn toegevoegd aan de beeldbank van Visit Aalsmeer. Ook te gebruiken voor ondernemers in Aalsmeer met naamsvermelding van de fotograaf.

Flower Art Museum 1 - A Tribute to Flowers - Richard Fischer - Instameet oktober 2019 - Credits Eelco Roos @croyable