Waning Tweewielers

Waning Tweewielers

Midden in het knusse centrum van Aalsmeer en op een paar fietstrappen van de Westeinderplassen: Waning Tweewielers is het perfecte begin- en eindpunt van een fietstocht door Aalsmeer en omgeving. Vriendelijkheid, gastvrijheid en service gegarandeerd bij René, Saskia en hun team.

Fietsen huren bij Waning Tweewielers

“Van een oerdegelijke stadsfiets met versnellingen tot een geavanceerde elektrische fiets”, zoals René en Saskia zelf zeggen, hebben zij alles wat jij je kan bedenken op het gebied van fietsen. Voor jong en oud. Ben je een dag in Aalsmeer? Dan betaal je €10,00 voor een stadsfiets of kinderfiets en €25,00 voor een elektrische fiets. Een hele week gepland in het bloemendorp aan het water? Dan betaal je €50,00 voor een stadsfiets of kinderfiets en €150,00 voor een elektrische fiets. 

In het gezellige centrum van Aalsmeer

Zijdstraat nummer 5, dat is centrum Aalsmeer en daar is Waning Tweewielers sinds oktober 2001 gevestigd. Van dinsdag tot en met zaterdag staan zij garant voor fietsplezier, want de leukste en gezondste manier om het prachtige Aalsmeer te ontdekken is natuurlijk op de fiets.