FloriWorld Trade & Event Center op Royal FloraHolland Terrein

FloriWorld gebouw in Aalsmeer

Een nieuw hoofdstuk voor FloriWorld: Nes Vastgoed gaat samenwerken met een vooraanstaande partner om het gebouw op Royal FloraHolland terrein te vernieuwen.

Nieuwe bestemming FloriWorld

Nes Vastgoed gaat samenwerken met een grote partner uit de home deco sector in de sierteelt. Samen gaan ze het oude FloriWorld gebouw op het terrein van Royal FloraHolland in Aalsmeer volledig vernieuwen. Het nieuwe FloriWorld Trade & Event Center wordt een belangrijke aanwinst voor de regio.

Het gebouw, dat oorspronkelijk in 2020 werd geopend, krijgt een complete make-over en komt terug als een dynamisch centrum voor handel en evenementen. Het nieuwe FloriWorld zal een moderne uitstraling hebben en de veelzijdigheid van de sierteeltsector laten zien.

Innovatie en creativiteit

Het centrum zal veel te bieden hebben, zoals ruimtes voor exposanten uit de home deco sector, verschillende horecagelegenheden en een grote evenementenruimte. Innovatie en creativiteit staan centraal in het vernieuwde FloriWorld, wat de sierteeltsector goed zal vertegenwoordigen.

“Wij zijn verheugd om het FloriWorld Trade & Event Center tot leven te brengen op deze iconische locatie.”, aldus Nes Vastgoed “Dit project belooft een opwindende ontmoetingsplaats te worden voor professionals uit de sierteeltindustrie en de home deco sector, waar ideeën worden uitgewisseld, relaties worden opgebouwd en producten rechtstreeks bij de importeur kunnen worden ingekocht.”, aldus Nes Vastgoed.