Green Park Handbal Aalsmeer gaat voor de beker

Green Park Handbal Aalsmeer

Green Park Handbal Aalsmeer staat op 30 maart in de bekerfinale in Almere tegen Herpertz/Bevo HC, na een overtuigende winst in de halve finale.

Strijd om de landelijke beker

Afgelopen week was een spannende week voor handbal in Nederland! We weten nu welke teams gaan strijden om de landelijke beker op 30 maart in Almere. Bij de heren heeft Green Park Handbal Aalsmeer zich sterk getoond. Ze speelden tegen hun eigen tweede team en wonnen met 43 – 23.

De andere halve finale bij de heren was ook heel spannend. KEMBIT-LIONS verloor net van Herpertz/Bevo HC met 28 – 30. Bij de dames gaat VOC Amsterdam tegen HC Groot Venlo spelen. Zij wonnen van hun tegenstanders en staan nu in de finale.

Op 30 maart zijn de finales in Almere. De dames beginnen om 13.30 uur en daarna, om 16.00 uur, spelen de heren van Green Park Handbal Aalsmeer tegen Herpertz/Bevo HC.

De wedstrijd tegen Herpertz/Bevo HC belooft spannend te worden. Beide teams willen heel graag winnen, dus het wordt een wedstrijd vol actie. Iedereen die van handbal houdt, gaat kijken. Visit Aalsmeer is als sponsor van Green Park Handbal trots en hoopt natuurlijk dat het team de beker wint. Het wordt een dag om niet te missen!

 

Wedstrijd bijwonen

Wil jij de wedstrijd op 30 maart bijwonen? Dat kan! Tickets voor de landelijke bekerfinale zijn verkrijgbaar via deze link. De finale vindt plaats in Almere bij Topsport Center Almere aan het Pierre de Coubertinplein 4.