Sport en Cultuur Festival en Jubileum Cultuurpunt & Zwembad de Waterlelie

Sport & Cultuur Festival Aalsmeer 2024

Het Sport en Cultuur Festival in Aalsmeer brengt sport, cultuur en gemeenschap samen om twee bijzondere jubilea te vieren. Geniet van een breed scala aan activiteiten en laat je inspireren!

Sport en Cultuur Festival Aalsmeer

Het Sport en Cultuur Festival op zondag 21 april belooft een dag vol plezier, ontdekking en inspiratie te worden, en nodigt iedereen uit om deel te nemen aan een breed scala aan gratis activiteiten en festiviteiten. Dit jaar is het festival extra speciaal, want we vieren twee belangrijke jubilea: 10 jaar Cultuurpunt Aalsmeer en 50 jaar Zwembad de Waterlelie.

Het festival is een toonbeeld van wat Aalsmeer te bieden heeft op het gebied van sport en cultuur. Van dans en muziek tot sport en spel, het festival biedt een unieke kans om samen met vrienden, familie en buren een dag vol activiteiten te beleven.

Een Kleurrijk Spektakel

Bezoekers kunnen zich laten betoveren door een kleurrijk palet van activiteiten, gepresenteerd door lokale verenigingen en enthousiaste leden. Of je nu geïnteresseerd bent in acteren, aqua joggen, badminton of een van de vele andere activiteiten, je zult ongetwijfeld iets vinden dat bij jou past. Het festival is een prachtige gelegenheid om nieuwe interesses te ontdekken en activiteiten uit te proberen.

 

Feestelijke Jubilea

Dit jaar vieren we het 10-jarig bestaan van Cultuurpunt Aalsmeer en het 50-jarig jubileum van Zwembad de Waterlelie. Deze mijlpalen geven een extra dimensie aan het festival, een reden te meer om deze dag groots te vieren.

Voor Ieder Wat Wils

Het festival staat garant voor een dag vol entertainment, van sprankelende dansoptredens tot indrukwekkende sportdemonstraties. Met meer dan 40 sport- en cultuurverenigingen die deelnemen, is de diversiteit en rijkdom van wat Aalsmeer te bieden heeft duidelijk zichtbaar. Bezoekers kunnen ook genieten van live optredens en de culinaire kunsten van diverse foodtrucks. Ben jij er dit jaar bij? Op de website vind je het uitgebreide programma.