Zwemsteiger Kudelstaart

Zwemsteiger Kudelstaart - Zwemmen Westeinderplassen

Zwemsteiger Kudelstaart

De Westeinderplassen is niet alleen een grote plas, het kent ook meerdere kleine plassen die met elkaar verbonden zijn door een netwerk aan kleine sloten. Perfect om een zwemsteiger aan te leggen, waar in de zomer volop vertier is: jong en oud leven zich uit in het zoete water, boten varen rustig voorbij en al zonnend kijkt het publiek toe. Hiervoor en voor zwemmen in Westeinderplassen ga je naar de Zwemsteiger van Kudelstaart aan de Herenweg.

Contact

Zwemmen in Westeinderplassen

Zwemsteiger Kudelstaart is een verfrissend alternatief voor het zwembad. Sinds 2001 is het mogelijk om te zwemmen in Westeinderplassen en haar afgebakende water. Leuk voor groot en klein. De kleintjes kunnen via een trap het ondiepe gedeelte in. Het andere deel is twee meter diep, met een korte aanloop over stenen. Daarna is zand de ondergrond.

Voorzieningen Zwemsteiger Kudelstaart

Wie liever toekijkt, neemt plaats op het speciaal geplaatste bankje in de smalle grasstrook langs de steiger. In het zwemseizoen is een toilet en douche aanwezig. Eten en drinken moet je zelf meenemen, want een horecagelegenheid is er niet. Verder is dit recreatiepunt uitstekend bereikbaar per fiets en er is een kleine parkeergelegenheid voor auto’s.

Contact

Zwemsteiger Kudelstaart
Herenweg, Aalsmeer