Zeepatelier Uzepia

Zeepatelier Uzepia Kudelstaart Aalsmeer

Zeepatelier Uzepia

Op zoek naar zeep die goed is voor je huid? Omdat je huidproblemen hebt of omdat je gewoon een stralende huid wil? De heerlijke biologische zepen en crèmes bij Zeepatelier Uzepia in Kudelstaart zijn gemaakt van geitenmelk en populair onder bezoekers en inwoners die graag een gezonde huid hebben. Je denkt misschien niet gelijk aan een ambachtelijke zeepmakerij als je gaat winkelen in Aalsmeer, maar het is een verrassende, leuke en leerzame ervaring. Leontien verwelkomt je graag!

Contact

Biologische zepen bij Uzepia

Uzepia is geboren vanuit het idee om natuurlijke zepen te maken voor mensen die last hebben van de chemische bestanddelen in commerciële cosmetica. Eigenaresse Leontien Zethof dacht dat het een utopie was om ooit een ‘zeepbedrijf’ te kunnen beginnen, maar sinds 2014 is daar toch echt Uzepia, met een knipoog naar wat ooit onmogelijk bleek.

Pure ambacht in Aalsmeer

Zeep maken in eigen keuken en vervolgens verkopen bij de geitenboerderij De Ridammerhoeve. Zo is Uzepia begonnen en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een prachtig zeepatelier met zepen die zijn gemaakt met zes verschillende oliën. Met als toevoeging geitenmelk. Pure ambacht.

Ook voor de gezonde huid

Veel van mijn klanten zijn zeer tevreden over de zachtheid van de zeep en de crème: een ware weldaad voor de huid”, vertelt Leontien die uit eigen ervaring weet hoe vervelend ernstige jeuk over de hele huid is. “Mensen met verschillende huidproblemen reageren goed op de producten. Maar uiteraard ook voor de gezonde huid is Uzepia een prachtig product.” Geitenmelkzeep- en crème is een van de heerlijke biologische zepen in het assortiment. Dit assortiment is te koop in haar winkel in Kudelstaart en op haar webshop.

Contact

Zeepatelier Uzepia
Herenweg 23A,
1433 GT, Kudelstaart