Fietsverhuur in Aalsmeer

Fiets huren Aalsmeer

Op de fiets Aalsmeer ontdekken? Dan kom je tijd te kort! Maar dankzij leuke en interessante routes met bezienswaardigheden als de Amb8route, een historische fiets- en wandelroute, kom je een heel eind. Heb je geen fiets mee? Geen nood, we maken het je graag makkelijk. Deze twee winkels verzorgen de fietsverhuur in Aalsmeer.

Huur je fiets bij Waning Tweewielers

Waning Tweewieler is een van de fietsenwinkels die fietsverhuur in Aalsmeer verzorgt. Ze zitten aan de Zijdstraat in het centrum. Ze zijn zes dagen per week open en hebben ook kinderfietsen en elektrische fietsen beschikbaar voor verhuur. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen of mensen die graag wat langer willen fietsen. Nog nooit op een elektrische fiets gezeten? Dan is dit het moment! Zo ontdek je heel Aalsmeer op een rustig tempo.

Fietsverhuur Aalsmeer: Bert de Vries

Bert de Vries is een fietsenwinkel in Aalsmeer aan de Oosteinderweg, vlak bij Hotel Chariot. Naast alle  reparatiewerkzaamheden kun je hier ook terecht voor het huren van dames- en herenfietsen (met drie versnellingen) en elektrische fietsen.

Fietsroutes

Als je een fiets hebt gehuurd word het tijd om op te stappen en Aalsmeer en omgeving te ontdekken. De omgeving biedt genoeg mogelijkheden en leuke fietsroutes, zoals de Amb8troute. Langs de fiets- en wandelroute van achttien kilometer ontdek je een rijke variatie aan ambachten. Van pottenbakken, palingroken en zeep maken tot bloembollen kweken en koken met ambachtelijke gemaakte kruidenolie en kruidenmixen. De route voert je ook langs de galerie in een voormalig turfstekerspand, een heus beeldeneiland, een authentieke zuivelboerderij en een teken-atelier. In de theetuin langs de Tolhuisstraat kun je heerlijk bijkomen van alle indrukken.

Bezoek je Aalsmeer met een groep? Daarvoor zijn er speciale dagprogramma’s. Wil je jouw verblijft in Aalsmeer compleet maken? Dan raden we aan een nachtje te blijven logeren. We hebben alle hotspots voor je op een rij gezet.