Wanneer is het vuurwerkfestival Vuur & Licht in Aalsmeer?

Het is bijna zo ver en dan barst het spektakel los op de Westeinderplassen. Zoals elk jaar wordt het Vuurwerkfestival Vuur & Licht georganiseerd in Aalsmeer. In 2022 is het op zaterdag 3 september.

Vuurwerkfestival Vuur & Licht Aalsmeer

Elk jaar vindt het vuurwerkfestival Vuur & Licht weer plaats in Aalsmeer. Zoals elk jaar wordt dit evenement gehouden op de Westeinderplassen. Het begint traditioneel met honderden leuk verlichte boten. Aalsmeerders pakken uit met een fantastisch lichtspektakel. Er is muziek en gezelligheid, een evenement dat je echt een keer wilt aanschouwen. Als afsluiting van het Vuur en Licht op het water zal er een te gekke vuurwerkshow plaatsvinden. Om 23.00 uur ’s avonds barst het los ter hoogte van de Watertoren. 

Credits: Colinda van Binnendijk

Vuur en Licht

Vuur en Licht op het water zal ook dit jaar plaatsvinden op de eerste zaterdagavond van september. Dit zal dus zijn op zaterdag 3 september 2022. Vuur en Licht op het water wordt georganiseerd door een comité van vrijwilligers. Door de financiële bijdragen van sponsoren kan het evenement doorgaan. Zo zijn er veel Aalsmeerse bedrijven, maar ook particulieren die een steentje bijdragen. 

Kom jij ook zaterdagavond 3 september kijken naar het Vuur en Licht op het water?