Van verrastas tot live modeshow, winkeliers gaan ook nu door!

Ook nu gaan de Aalsmeerse winkeliers door om alle klanten van een mooie outfit of kerstcadeau te voorzien. De ondernemers zijn supercreatief hebben mooie oplossingen bedacht zodat jij toch lokaal kunt kopen.

Feestelijk ingepakt door het team van Kraan mode!

De sluiting tot 14 januari was voor het team van Kraan Mode even slikken. Het passievolle team is ook nu
dagelijks in de winkel aanwezig en inspireert je zoveel mogelijk op sociale media. Zie je iets leuk? Neem dan contact met hen op via telefoon, de gloednieuwe webshop of WhatsApp. Je kunt je outfit ophalen, het kan opgestuurd worden of langs gebracht worden in Aalsmeer. Is het een cadeau? Met liefde pakt het team het extra feestelijk voor je in!

Verrastas en inspiratie filmpjes

Ook de voordeur van Siprah’s studio is weer gesloten. De etalage is ingericht om te Windowshoppen! Weet je echt even niet meer wat je aan moet? De verras-tas is weer terug. Het team van Siprah’s stelt een leuke outfit voor je samen die je vervolgens op je gemak thuis kunt passen. Voor wat extra positiviteit sturen ze iedere dag leuke video naar je door via een WhatsApp verzendlijst. Iedere dinsdagavond zend het team live uit op Facebook en Instagram! Iets gespot dat je wilt hebben? Stuur een berichtje of plaats je bestelling online!

Koop Meer Lokaal!

Koop meer lokaal, is hoe je de winkeliers en ondernemers op dit moment het beste kunt ondersteunen. Kijk op onze speciale themapagina.