Een boodschap van ondernemend Aalsmeer

Aalsmeer is een magisch dorp waar heel veel gebeurt. Van bloemenexport, tot aan watersport en natuurlijk horeca. Het coronavirus zorgt ervoor dat dit voor een groot deel stil komt te liggen, maar Aalsmeer zou Aalsmeer niet zijn als we niet voor elkaar zorgen. We staan voor elkaar klaar.

Ondernemend Aalsmeer heeft speciaal voor alle Aalsmeerders en toekomstige bezoekers een hartverwarmende boodschap ingestuurd. Zij hopen jullie straks allemaal weer te mogen ontvangen. Wil je de ondernemers in Aalsmeer in de tussentijd steunen? Dat kan! Veel horeca gelegenheden bieden de mogelijkheid om maaltijden af te halen of te laten bezorgen. We hebben deze restaurants voor je op een rij gezet.

Ben jij je inmiddels stierlijk aan het vervelen en mis jij Aalsmeer ontzettend? We hebben vijf tips verzameld om Aalsmeer in huis te halen en te zorgen voor wat vertier. Hier lees je de tips.

Wil je nog meer Aalsmeerse gezelligheid? Volg ons dan op Facebook, Twitter en Instagram waar we foto’s en video’s delen van ons prachtige bloemendorp.