Keramisch atelier LOODS123

Keramisch Atelier 123

Keramisch atelier LOODS123

Al vanaf zeer jonge leeftijd heeft Anneke zich aangetrokken gevoeld tot het oermateriaal klei. In Keramisch Atelier 123 zie je haar werk.

Contact
Keramisch Atelier 123

Over keramiste Anneke Harting

Al vanaf zeer jonge leeftijd heeft Anneke zich aangetrokken gevoeld tot het oermateriaal klei. Later ontdekte zij ook haar voorliefde voor taal. Lange tijd hebben beiden sluimerend en onafhankelijk van elkaar bestaan. Naast de vaas objecten maken ook keramische en bronzen sculpturen deel uit van haar werk. Velen waarderen haar werk, zien de schoonheid ervan en worden, bewust of onbewust, gedwongen te kijken met hun hart.

[contact]

Anneke en klei

Anneke heeft er niet bewust voor gekozen om keramist geworden, ze heeft zich laten leiden door haar gevoel. Ze kon al tekenen, schrijven, handwerken en talloze andere zaken voordat ze klei ontdekte. Onverwachts kwam het op haar weg, en ze wilde direct niets anders meer! Lang is het blijven smeulen als een slapende vulkaan. Eenmaal uitgebroken, lijkt de stroom van inspiratie niet meer te willen stoppen.

Het atelier

In het atelier van Anneke kun je een selectie van haar werk zien. Helaas niet alles want een deel is al verkocht. Maar wie weet ben jij de volgende die zo’n uniek stuk koopt! Een bezoek aan haar atelier is zeker de moeite waard. Zorg er wel voor dat je voor je bezoek een afspraak maakt, want Anneke is alleen aanwezig op afspraak!

Opdracht

Anneke werkt ook in opdracht. Wil je een uniek stuk in opdracht laten maken voor een jubileum of een andere speciale gebeurtenis? Neem dan contact met haar op.

Contact

Keramisch Atelier Loods123
Uiterweg 125
1431 AD Aalsmeer