Cultureel Café Bacchus

Cultureel Café Bacchus

Bezoek je graag culturele evenementen? Wil je in Aalsmeer naar bijvoorbeeld een literaire avonden, cabaret of jazzoptredens? Dan ben je bij Cultureel Café Bacchus aan het juiste adres. Op steenworp afstand van de Westeinderplassen en de Aalsmeerse Bloemenveiling

Contact

Culturele activiteiten in Aalsmeer

Vrijwilligers runnen Café Bacchus in Aalsmeer. Zij organiseren uiteenlopende culturele activiteiten; van discussieavonden en literaire bijeenkomsten tot cabaretvoorstellingen, filmavonden en muziekoptredens in allerlei genres. Evenementen als Filmhuis Bacchus, Jazz Club Bacchus, Theater Bacchus en Poppodium Bacchus zijn in Aalsmeer bekende titels. Kijk voor een overzicht van de activiteiten op de site.

Laagdrempelig café

Vanuit de gedachte dat cultuur van iedereen is, staat Bacchus bekend als een laagdrempelig café waar de activiteiten gratis of tegen een zeer bescheiden prijs toegankelijk zijn. Vast gebruik is dat vrijwilligers in de pauze ‘met de pet’ rond gaan. Bacchus is verder niet groot; bij gebruik van het podium biedt de beschikbare ruimte plaats voor ongeveer 55 zittende toeschouwers. In een ‘gewone’ café-opstelling, zoals bij tijdens jazzconcerten, is er ruimte voor zestig tot zeventig toeschouwers.

Contact

Cultureel Café Bacchus
Gerberastraat 4,
1431 SG, Aalsmeer

Openingstijden
Vrijdag 21.00 - 02.00
Zaterdag 21.00 - 02.00
En verder zo vaak als nodig