Boekhuis Aalsmeer

Winkels Aalsmeer - Boekenwinkel

Boekhuis Aalsmeer

Op zoek naar een winkel met boeken in alle genres, tijdschriften, kantoorartikelen, wenskaarten en seizoensartikelen? Bij Boekhuis Aalsmeer vind je precies wat je nodig hebt.

Contact

Winkel en ontmoetingsplek

Boekhuis Aalsmeer is een begrip in het centrum van ons bloemendorp. Al sinds begin 20ste eeuw gevestigd aan de Zijdstraat en ooit begonnen als kantoorboekhandel, maar ze zijn meer dan dat: het is een boekhandel, ontmoetingsplek en informatiepunt in een. De winkel in Aalsmeer voor boeken in alle genres, tijdschriften, kantoorartikelen, wenskaarten en seizoensartikelen. Daarnaast ben je het hele jaar door welkom voor lezingen, workshops, kinderactiviteiten en boekpresentaties. Daarmee zij ze een fijne ontmoetingsplek voor iedereen die houdt van lezen of creatief bezig zijn.

Boekhuis Aalsmeer

Sterke lokale binding bij Boekhuis Aalsmeer

Een zelfstandige boekhandel die blijft verrassen en waar mensen werken die zelf graag lezen, zodat ze je altijd goed kunnen adviseren. Boekhuis Aalsmeer vervult niet alleen een belangrijke rol op het gebied van lezen en creativiteit, maar toont ook op andere manieren zijn sterke lokale binding; in deze winkel bevindt zich bijvoorbeeld o.a. een UPS/Kiala-afhaalpunt. Voor de oorsprong van die service moeten we terug naar de vooroorlogse jaren, toen in het naastgelegen pand het Aalsmeerse postkantoor was gevestigd.

Ontdek meer lokale ondernemers in Aalsmeer op Visit Aalsmeer.

Contact

Boekhuis Aalsmeer
Zijdstraat 12,
1431 EC, Aalsmeer

Openingstijden
maandag van 12:00 tot 18:00, van dinsdag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00 en op zaterdag van 9:30 tot 17:00.