Kerstmarkten in Aalsmeer

Kerstmarkt in Aalsmeer bij de Historische Tuin
Credits: Kick Spaargaren

Een bezoekje aan een kerstmarkt mag tijdens de kerstvakantie natuurlijk niet ontbreken. Stap in de wereld van Aalsmeer tijdens de kersttijd, waar elke markt een eigen verhaal vertelt en elk kraampje je uitnodigt voor een warm welkom. Van de authentieke Historische Tuin tot de gezellige drukte van het centrum, de kerstmarkten in Aalsmeer zijn de perfecte plek om de ware sfeer van de feestdagen te ervaren.

Kerstmarkt Historische Tuin

De Historische Tuin in Aalsmeer wordt dit jaar opnieuw het decor voor de overdekte kerstmarkt van de dames van Lionsclub Aalsmeer Ophelia. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december openen de kassen en de boerderij hun deuren voor bezoekers. Hier vind je een uitgebreid aanbod van kerstartikelen, keramiek, sieraden en lifestyle artikelen, perfect voor die unieke kerstcadeautjes. Daarnaast kun je je smaakpapillen verwennen met zelfgebakken taarten en winterse hapjes en drankjes. Coos Buis leidt de bloemen- en plantenveiling en het ROM-koor en de Griffins zorgen voor de muzikale omlijsting. De opbrengst gaat naar goede doelen, waardoor je niet alleen geniet van de kerstsfeer, maar ook bijdraagt aan een nobel doel.

 

Kerstmarkt bij de Historische Tuin
Kerstmarkt bij de Historische Tuin

Kerstmarkt Buurthuis Hornmeer

Buurthuis Hornmeer organiseert dit jaar voor het eerst een overdekte Kerstmarkt op zaterdag 16 december. Het wordt een dag vol kerstsfeer met ambachtelijke cadeautjes, activiteiten en entertainment. Kinderen genieten van gratis activiteiten en de voorstelling van Poppentheater Zelen. Met een loterij en lekkernijen is dit de perfecte plek om het kerstgevoel te ervaren en tegelijkertijd de lokale gemeenschap te steunen.

Kerstmarkt Tuincentrum Het Oosten

Tuincentrum Het Oosten transformeert elk jaar in december in een wonderlijke kerstmarkt vol inspiratie voor de feestdagen. Of je nu op zoek bent naar die perfecte kerstboom, unieke kerstversieringen of gewoon wilt genieten van de feestelijke sfeer, Het Oosten biedt het allemaal. Naast de kerstpracht, zijn de tuinmeubelhallen toegankelijk, waar je tussen de kerstinkopen door, de nieuwste trends op tuinmeubelgebied kunt ontdekken. Met speciale aandacht voor prijs en kwaliteit is een bezoek aan deze kerstmarkt een feestje voor elke bezoeker.

 

Kerstmarkt Tuincentrum Het Oosten
Kerstmarkt Tuincentrum Het Oosten

Wintermarkt Aalsmeer Centrum

In Aalsmeer Centrum voel je de kerst de hele maand december al dichterbij komen met de versierde etalages en sfeerverlichting. De jaarlijkse Wintermarkt vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 december en biedt allerlei activiteiten voor jong en oud. Gratis kerststukjes maken in een verwarmde tent, muzikale kerstmannen en heerlijke hapjes maken dit een niet te missen evenement voor het hele gezin.