Het Flower Art Museum is weer open!

Foto: Kick Spaargaren (Kick's Foto's)

Het Flower Art Museum is vanaf 27 januari weer open. Ze kijken er naar uit om weer bezoekers te ontvangen en de prachtige bloemenkunst te delen met iedereen die daar interesse in heeft.

Het Flower Art Museum is weer open!

De prachtige tentoonstelling Floribunda is weer te bezoeken met prachtige fotokunst van Dennis A-Tjak dus hier kun je nog volop van genieten. Later deze zomer volgt een nieuwe, ingelaste tentoonstelling. Ook de permanente expositie is te bewonderen. Er is dus genoeg te zien! Hieronder zie je alvast een impressie van Floribunda.

Foto: Kick Spaargaren (Kick’s Foto’s)
Foto: Kick Spaargaren (Kick’s Foto’s)
Foto: Kick Spaargaren (Kick’s Foto’s)
Foto: Kick Spaargaren (Kick’s Foto’s)
Foto: Kick Spaargaren (Kick's Foto's)

Crowdfunding voor kunstmuur

Vorig voorjaar is het Flower Art Museum achter de schermen ook druk geweest met een kunstwerk van maar liefst 20 meter lang. Het kunstwerk bestaat uit duizenden persoonlijke, vrolijke, ontroerende en bijzondere bloemenfoto’s. Samen vormen deze kleine foto’s een prachtig kunstwerk op de muur. Dat is wat kunstenaar AlexP en het Flower Art Museum willen bereiken met de Wall of Flowers.

Om deze wall helemaal te realiseren had het Flower Art Museum steun nodig. Als niet-gesubsidieerd museum moeten zij creatief zijn. Ze zijn daarom een campagne gestart voor crowdfunding via Voordekunst. Alle donaties samen leverde € 5.950 op!

De tuin van het Flower Art Museum

Vorig jaar werd ook de tuin van het museum opgeknapt. Hierdoor kun je ook vanuit de daktuin een rondje om het museum lopen. Ook hier kun je binnenkort kunst bezichtigen.

Vooraf reserveren

Voor de heropening zijn maatregelen getroffen om je zo goed en veilig mogelijk te ontvangen. Volgens de landelijke richtlijnen moeten bezoekers vooraf tickets reserveren en moet je een QR-code tonen bij de entree.  Daarom heeft het Flower Art Museum speciaal een ticketshop opgezet. Tickets reserveren kan ook via info@flowerartmuseum.nl.

Binnen moet je een mondkapje dragen. De koffiecorner is geopend maar hier moet je wel afstand houden van andere bezoekers.

De openingstijden zijn van donderdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur.