Het Flower Art Museum is weer open!

Het Flower Art Museum is na een sluiting van twee en een halve maand, door COVID-19, weer open. Ze kijken er naar uit om weer bezoekers te ontvangen en de prachtige bloemenkunst te delen met iedereen die daar interesse in heeft.

Het Flower Art Museum is weer open!

De prachtige tentoonstelling ‘Bomen in beeld’ en ‘Bloem, de natuurlijk verleider’ is verlengd tot september dus hier kun je nog volop van genieten. Later deze zomer volgt een nieuwe, ingelaste tentoonstelling. Het huidige werk in de ruimte van kunstenaarscollectief Tropisme wordt binnenkort vernieuwd. Er is dus genoeg te zien!

Crowdfunding voor kunstmuur

Naast de heropening van het museum zijn ze achter de schermen ook druk geweest met een kunstwerk van maar liefst 20 meter lang. Het kunstwerk bestaat uit duizenden persoonlijke, vrolijke, ontroerende en bijzondere bloemenfoto’s. Samen vormen deze kleine foto’s een prachtig kunstwerk op de muur. Dat is wat kunstenaar AlexP en het Flower Art Museum willen bereiken met de Wall of Flowers.

Om deze wall helemaal te realiseren heeft het Flower Art Museum steun nodig. Als niet-gesubsidieerd museum moeten zij creatief zijn. Ze zijn daarom een campagne gestart voor crowdfunding via Voordekunst. Elke donatie, groot of klein, is welkom. Doneren kan via Voor de Kunst.

De tuin van het Flower Art Museum

De afgelopen weken is de tuin van het museum opgeknapt. Hierdoor kun je binnenkort ook vanuit de daktuin een rondje om het museum lopen. Ook hier kun je binnenkort kunst bezichtigen.

Vooraf reserveren

Voor de heropening zijn maatregelen getroffen om je zo goed en veilig mogelijk te ontvangen. De koffiecorner blijft voorlopig gesloten, de museumwinkel is wel gewoon open. Volgens de landelijke richtlijnen moeten bezoekers vooraf tickets reserveren. Daarom heeft het Flower Art Museum speciaal een ticketshop opgezet. Tickets reserveren kan ook via info@flowerartmuseum.nl

De openingstijden zijn voorlopig iets aangepast. In juni zijn we elke vrijdag, zaterdag en zondag open van 13.00 tot 17.00 uur.