Fleur je videocalls op met screensavers van Visit Aalsmeer

In 2020 werd thuiswerken de norm. Ook nu in 2021 voeren collega's hun vergaderingen en calls eigenlijk alleen nog maar online, via Teams, Zoom en andere programma's. Het wordt tijd om jouw huiskamer om te toveren in een prachtig waterrijk gebied of bloementuin. Met onze screensavers kijken collega's niet meer jouw keuken of woonkamer in, maar worden ze geïnspireerd door het kleurrijke Aalsmeer.

Voeg de screensavers toe aan Teams en Zoom

De selectie van screensavers vind je op deze pagina. Om de screensaver op te slaan klik je op de download-knop onder de foto. Klik op je rechter muisknop en sla de foto op je computer op. Daarna kun je hem instellen als achtergrond in de programma’s die je gebruikt om online te vergaderen. Hieronder vind je een toelichting hoe je de foto’s toevoegt aan Teams en Zoom.

Hoe voeg je de achtergrond toe aan Teams en Zoom?

Zoom: ga naar instellingen en klik op de sectie ‘virtuele achtergrond’ op het + icoon. Selecteer de achtergrond vanaf je computer.

Teams: selecteer ‘achtergrond’ voor je deelneemt aan een vergadering. Dit doe je voor je de video en de audio instelt. Selecter ‘achtergrond filters’. Rechts vind je de opties om de achtergrond weer te geven. Als je een nieuwe afbeelding wil toevoegen druk je op ‘nieuwe toevoegen’. Selecteer de afbeelding vanaf je computer.

Download screensaver ‘Aalsmeer Flower Festival’

Download screensaver ‘bloem’

Download screensaver ‘bloem’

Download screensaver ‘Historische Tuin’

Download screensaver ‘bloem’

Download screensaver ‘Seringen’

Waterrijk Aalsmeer

Download screensaver ‘haven’

Download screensaver ‘varen Aalsmeer’

Download screensaver ‘Westeinderplas’

Download screensaver ‘varen Aalsmeer’

Download screensaver ‘windsurf Aalsmeer’

Download screensaver ‘windsurf