Een hart onder de riem van Gerard Joling

Gerard Joling heeft speciaal voor iedereen in Aalsmeer een boodschap ingesproken. Als bewoner van Aalsmeer ziet en voelt hij hoe hard de gemeenschap in ons mooie dorp (financieel) geraakt wordt. "Ik wil alle kwekers, kleine bedrijven, restaurants en winkels die nu allemaal moeten sluiten door het coronavirus, maar ook ouderen en kwetsbare, een hart onder de riem steken," zegt hij in een videoboodschap.

Een hart onder de riem van Gerard Joling

“Het is belangrijk dat we zo min mogelijk het huis uit gaan en lief zijn voor elkaar.” We zijn het natuurlijk eens met Gerard. In deze moeilijke periode is het belangrijk dat we elkaar steunen en rekening houden met de mensen die een groter risico lopen om erg ziek te worden.

Net als Gerard hopen ook wij iedereen weer snel te mogen ontvangen in Aalsmeer zodat jullie ons kunnen helpen de lokale ondernemers te ondersteunen.

Wil je nu alvast wat betekenen voor de lokale ondernemer in Aalsmeer? Dat kan. We hebben een overzicht gemaakt van horeca gelegenheden die ook nu ook een afhaal- en bezorg service hebben. Met elke bestelde maaltijd draag jij bij aan het voortbestaan van deze fantastische eetgelegenheden. Help jij mee?