De 4e editie van de Verhoef Boten Toertocht gaat dit jaar door

Verhoef Boten Toertocht op de Westeinderplassen

Vorig jaar werd de Verhoef Boten Toertocht geannuleerd vanwege de stortbuien. Dit jaar lijkt alles gelukkig onder controle! Op zondag 17 september worden de peddels weer opgepakt voor de vierde editie van de Verhoef Boten Toertocht in Aalsmeer. Wat staat er op de agenda? Een spannende boottocht over de Westeinderplassen met een kleurrijke parade van Verhoef boten.

Elke eigenaar van een Verhoef boot, of je boot nu groot of klein is, wordt van harte uitgenodigd om aan de tocht deel te nemen! Het verzamelpunt is bij Verhoef Aluminium Scheepsbouwindustrie, gelegen aan de Aalsmeerderdijk 239 (Ringvaart), waar iedereen om 13.00 uur zal samenkomen. Om 14.00 uur vertrekt de toertocht gezamelijk.

Na afloop is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten en de exemplaren van de andere Verhoef botenbezitters te bewonderen. Wil je meevaren of ben je op zoek naar extra informatie? Neem dan contact op met Sandra Joore van Verhoef Boten Aalsmeer op nummer 06-21932622. Het is leuk als je meevaart, maar het is natuurlijk ook leuk als er toeschouwers zijn om vanaf de kant naar de schippers te zwaaien.